• Enter

Ammattipainija Chris Benoitin ruumiista, tarkemmin sanoen- hänen virtsanäytteestään ja verenkierrostaan on löydetty kohonneita testosteronipitoisuuksia ja kipulääkejäämiä. Kipulääkkeet eivät olleetkaan ihan mitä tahansa kauppatavaraa, vaan vahvoja keskivaikeissa tai vaikeissa kiputiloissa käytettyjä ja voivat aiheuttaa riippuvuutta, Vicodin ja Dilaudid- nimisiä. Samoja löydettiin hänen vaimonsa kehosta( paitsi ei tietenkään testosteronia). Poika Daniel oli huumattu Xanax`lla ennen kuristamiskuolemaansa. Tapaus on nyt loppuun käsitelty. Kysymyksessä oli murha-itsemurha eikä anabolisilla steroideilla voitu näyttää olevan osuutta tapahtumiin. Herää vain kysymys, miksi he käyttivät niin vahvoja kipulääkkeitä? Se tarkoittaa käytännössä pienessä pillerpöhnässä - ei niinkään "pienessä"!-elämistä. Liittyykö anabolisten steroidien käyttöön myös tällaisten kipulääkkeiden väärinkäyttö? Jos, niin miksi?

Chris Benoitin vuositulot olivat yli 500 000 dollaria. Hänen vaimonsa kouluaikainen haave oli tulla kotirouvaksi, mutta hän ei arvannut joutuvansa elämään käytännössä yksinhuoltajana, kun hänen miehensä matkusti pitkin osavaltioita. Siitä syntyi riitoja pariskunnan välille. Kahden ammattipainijan avioliitto oli onneton. Se oli alkanut pelkkänä näytökseen kuuluvana järjestettynä juonena, jonka seurauksena he sitten lyöttäytyivät oikeasti yhteen.

Chris Benoitin hirttäytyneen ruumiin vierestä löytyi tyhjä viinipullo. Joitakin tyhjiä oluttölkkejä löytyi roskasäiliöstä. Hänen vaimonsa ruumiista löytyi alkoholijäämiä, mutta ne voivat johtua jo käynnissä olleesta mätänemisprosessista.

Vicodinin käyttö on kasvanut räjähdysmäisesti Yhdysvalloissa, v 2000 oli kirjoitettu 89 miljoonaa uutta reseptiä. Sen käyttö on kasvanut 300 prosenttia vuodesta 1990 ja siihen liittyvät sairaalan päivystyskäynnit ovat lisääntyneet samassa ajassa 500%.