Dragon's Lair

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2010.

Tarra

Yhdysvallat tuntuu olevan tarrojen luvattu maa - niitä kun liimataan joka paikkaan, esimerkiksi auton takapuskuriin, osoittamaan jotakin tiettyä kantaa johonkin asiaan.

Eilen tunnilla törmäsin erittäin hauskaan tarraan erään opiskelijan kannettavan kannessa:
Aluksi se näytti tyypilliseltä poliittiselta mainokselta sini-puna-valko-väreineen ja tähtineen, mutta sitten kiinnitin huomiota tekstiin: "Ban Republican Marriage!" Kaiken kruunasi kaksi republikaanien tunnusnorsua kärsät vastakkain ja kieltomerkki päällä. :D

No, onhan sellaiset liitot kyllä kieltämättä luonnottomia ja muutenkin vastenmielisen tuntuisia... Syntyypä niistä vielä lisää republikaanejakin! ;)


Politiikkaa

Tulipa sitten eilen vietettyä useampi (viisi?) tuntia television ääressä seuraamassa debaattia terveydenhuoltouudistuksesta.
Käsittämätöntä miten jokaisen pitää saada sanoa se oma sanansa (=käytännössä sama kuin edellisellä) asiasta ennen kuin siitä päästään äänestämään.
Ja äänestyksen vihdoin koittaessa meni televisiota seurannut satunnaisista opiskelijoista koostuva joukko hiirenhiljaiseksi, mutta kun esityksen läpimeno oli varmaa, alkoi se tavanomainen asioiden puinti. Olisi pitänyt kääntää välittömästi FOXNewsille, ihan vain nähdäkseni mikä on reaktio poliittisen spektrumin siellä päässä. :D