• Mulan

When will my reflection show who I am inside?

Viime päivinä olen kuunnellut paljon Mulan-elokuvan musiikkia. "Now I see that if I wear a mask I can fool the world / but I cannot fool my heart." Minusta on tuntunut jo pitkään että olen ollut jees-miehenä eri suuntiin ja myötäillyt ja nyökkäillyt.

Ja miettinyt, että jos minäkin jonain päivänä kertoisin ihmisille, mitä ajattelen heistä ja siitä, miten he ruotivat toisiaan. Siinä voisi mennä parit iltapäiväkahvit ja -pullat väärään kurkkuun ja säkillinen herneitä nenäonteloihin.

Näyttää siltä että voin puijata muita uskomaan, että olen samaa mieltä heidän kanssaan, mutta se tekee pahaa itselle. Kai sitten ostan myötäilyllä lepoa ja rauhaa ja ajattelen, että ihmisiä ei satuta se mitä he eivät tiedä. Mutta nyt loppu. Vähän selkärankaa kehiin.

Tänään siivosin työhuoneeni. Sitä on pyydelty pitkään, mutta muutos lähtee sisältä eikä ulkoa. Haluan kokeilla rajua leikkausta omaan olemiseni tapaan. Kun keskityin ajattelemaan itseäni, omaa tahtoani, pöydillä vanuneet paperit oli helppo heilauttaa kasoihin ja kaappiin.

Hissuttelu on nyt julistettu kirkonkiroukseen.

2 kommenttia

martin

7.9.2008 17:46

Aito Sinä tulkoon ulos - hyvä!
Tervetuloa bloggaamaan!

Mulan

9.9.2008 09:30

Tattis :-)