Kuvagalleria: Ranneliike.netin teemabileet Glitz & Glamour

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Toimitus Ranneliike ry

Homot ovat aina parveilleet Hollywoodissa ja palvovat kauneutta ja charmia - vaikka vaikea sitä on muidenkin vastustaa. Ranneliike.netin teemabileissä keskityttiinkin perjantaina 7. syyskuuta glitziin ja glamouriin.

Yleisöä viihdytti tuttuun tapaan Jutta Pinkkinen. Jutan vieraana illan suurena ohjelmanumerona esiintyi katutanssijengi Street Kings, joka näytti mitä moderni glamour on.

Ranneliike.net -teemabileiden kantavana voimana on sateenkaarihenkisyys ja siihen liittyvä yhteisöllisyys. Vaihtuvat teemat perustuvat monimuotoiseen homokulttuuriin - jopa klisheisiin. Bileissä yhdistyvät ne ainekset, joista kunnon homobileet on tehty.

Sisäänpääsymaksu ranneliike.net -teemabileisiin on 6 euroa. Jokaisesta sisäänpääsymaksusta lahjoitetaan 2 euroa ensi vuonna aloittavalle sateenkaarikansan Homoinfolle.

Bileissä kerrottiin edellisiin bileisiin mennessä kokoon saatu summa, joka on 2 576,13 euroa.

Homoinfo on palvelu, joka auttaa netissä ja puhelimitse kaikkia HLBT-ihmisiä seksuaalisuuteen liittyvissä asioissa, kuten vaikkapa kaapista ulos tulemisessa, ihmissuhdeasioissa ja homofobiaa vastaan toimimisessa.

Seuraavien ranneliike.net -teemabileet ovat laivastobileet ja ne järjestetään perjantaina 5. lokakuuta.

Kuvagallerian kuvat: Mikko Kivinen ja Leo Koivistoinen

ranneliike.net/bileet
dtm.fi

Kommentoi juttua ja keskustele aiheesta