Violet Tendencies / Vinokino 2010

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Hannu Korhonen

Ohjaaja: Casper Andreas
USA 2010
99 min
K-15


Nelikymppinen Violet on Manhattanin loistavin faghag, hän on räiskyvä persoona, kova bilettäjä. Yöt hän viettää kuin kuninkaalliset, mutta juhlien jälkeen hän suuntaa kotiinsa yksin, aina.

Siinä missä hänen työtoverinsa Riley taistelee lapsirakkaan poikaystävänsä Markuksen kanssa, ja hänen huonetoverinsa Luke taistelee yksinolemista vastaan, Violetin romanttinen elämä on olematonta. Violetin elämä on saavuttanut tärkeän käännekohtansa kun hän huomaa olevansa tietyn ikäinen ja edelleen sinkku. Rileyn mukaan Violetin pitäisi yrittää löytää kaltaisensa heteron version itsestään muoti-PR:n parista missä hän työskentelee. Mutta mistä löytyy tuollainen fag stag, ja onko niitä edes olemassa.

Violet saapuu kotiin jälleen yksiltä epäonnistuneilta treffeiltä ja löytää Luken sekä tämän järjestämät homoseksibileet makuuhuoneestaan, ja toteaa että ehkä hänelle annettu ohje unohtaa homopojat jotka hänen siipiensä suojissa ovat, on totta. Metsästäessään rakkautta ja himoa kaikella mahdollisella tavalla, hän saattaakin löytää niitä mitä merkillisemmistä paikoista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!