Young Royals on uusi ruotsalainen teinisarja Netflixillä

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Sami Mollgren

Netflixin ruotsalainen kuusiosainen teinisarja-uutuus Young Royals kertoo Ruotsin kuningashuoneen nuoresta prinssistä Wilhelmistä (Edvin Ryding).

Sarjassa Ruotsin kruununperijä ei ole Victoria, vaan kruununprinssi Erik (Ivar Forsling). Hänen pikkuveljensä Wilhelm on aiheuttanut skandaalin ja sisäoppilaitos Hillerska nähdään sopivaksi paikaksi teini-iän kuohuja läpikäyvälle nuoremmalle prinssille. Prinssien äiti on kuningatar Kristina (Pernilla August).

Sisäoppilaitoksessa on prinssin opiskelutovereina myös serkku August (Malte Gårdinger) ja muuan Simon (Omar Rudberg), jonka kanssa prinssi lähentyy niin paljon, että väistämättä eteen tulee erilaisten sattumusten ja julkisuuden myötä pohdinta, jossa omat tunteet ovat vastakkain velvollisuuksien kanssa asemaa ja kuningashuonetta kohtaan.  

Heinäkuun alussa ensi-iltansa Netflixillä saaneen sarjan ovat luoneet Lars Beckung, Camilla Holter ja Lisa Ambjörn, joka on myös yksi käsikirjoittajista. Käsikirjoittajia ovat myös Sofie Forsman ja Tove Forsman. Ohjaajat ovat Rojda Sekersöz ja Erika Calmeyer.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!