Elton John: suoraa puhetta Yle TV2:ssa lauantai-iltana

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Sami Mollgren
Elton John

Elton John, 73, on Graham Nortonin haastateltavana BBC:n vuonna 2019 tuottamassa ohjemassa. Yle TV2 esittää haastattelun lauantai-iltana kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa.

- Itse Rocket Man, megatähti Sir Elton John avaa Nizzan-kotinsa ovet ja kertoo meille ja häntä haastattelemaan tulleelle Graham Nortonille hyvin avoimesti huimasta elämästään ja 50-vuotisesta urastaan arkistonäytteiden siivittämänä ja huumoria unohtamatta.

Keväällä 2019 sai ensi-iltansa Elton Johin elämänkertaelokuva Rocketman. Siinä käydään läpi maailmantähdeksi kohonneen vuonna 1947 syntyneen Reginald Kenneth Dwightin elämänvaiheita. 

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Elton John avioitui loppuvuodesta 2014 David Furnishin kanssa. Sitä ennen pari eli rekisteröidyssä parisuhteessa vuodesta 2005 lähtien. Yhdessä miehet ovat olleet vuosikymmeniä. Parilla on kaksi poikaa. Uransa Elton John aloitti 1960-luvulla, ja hän pääsi vuonna 1994 Rock and Roll Hall of Fameen. Myytyjä levyjä uran varrella on runsas 450 miljoonaa. Vuodesta 1998 Elton John on voinut käyttää sir-arvonimeä. Tuolloin kuningatar Elisabet II löi hänet ritariksi.

Suomessa Elton John on esiintynyt yhdeksän kertaa, ja seuraavan kerran hänet nähdään - koronavirustilanteen niin salliessa - Suomessa syyskuussa. Tuolloin hänen Farewell Yellow Brick Road -jäähyväiskiertue saapuu Suomeen.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!