Rainbow Colours -valokuvanäyttely Helsingin Karhupuiston Kulmakahviossa

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Sami Mollgren
  • 1
Rainbow Colours -näyttely Bear Park Cafe - Kulmakahviossa 25.5.-22.6.2017 (kuva: Pekka S. Reunanen)

Valokuvaaja Pekka S. Reunasen Rainbow Colours -valokuvanäyttelyssä Helsingin Karhupuistossa sijaitsevassa Bear Park Cafe - Kulmakahviossa on esillä värikkäitä ja iloisia kuvia eri maiden Gay Pride -tapahtumista ja Etelä-Amerikan nuorista miehistä.

Näyttely on esillä 22.6.2017 asti. kahvion aukioloaikoina.

- Valokuvieni tarkoitus on auttaa katsojaa nousemaan päivittäisten rutiinien yläpuolelle ja katsoa elämää eri perspektiivistä. Kuvat heijastelevat fantasia- ja unimaailmaa vaikka ovatkin ankkuroituneet konkreettisiin elämän aiheisiin, kertoo Reunanen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

- Suomalainen Pekka S. Reunanen on maailmanmatkaaja joka elää Buenos Airesin ja Helsingin välillä. Asuttuaan viisi vuotta Portugalissa ja 10 vuotta Kaakkois-Aasiassa sekä suoritettuaan lakitieteen maisterin tutkinnon, hän jatkoi opiskelemaan valokuvausta Buenos Airesiin Argentiinaan, jossa suoritti myös tutkinnon.

- Reunasen kansainvälinen uransa sisältää yksityis- ja yhteisnäyttelyitä Euroopassa, USA:ssa ja Etelä-Amerikassa. Inhimillinen tekijä on poikkeuksetta läsnä hänen valokuvissaan. Elämän kulku, elämä itse ja ihmiset näyttävät inspiroivan häntä.

(kuva: Pekka S. Reunanen)
(kuva: Pekka S. Reunanen)

jpgmag.com/people/pekka
kulmakahvio.fi
Valokuvanäyttelyssä etelä-amerikkalaista elämäniloa

1 kommenttia