Lady Dianan entinen hovimestari menee avioon miehen kanssa

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • vaeltaja2006
  • 2

Takana 32 vuotta avioliittoa naisen kanssa, ja nyt Lady Dianan hovimestari Paul Burrell menee naimisiin miehen kanssa. Salailu on päättynyt.

Paul Burrellin uusi puoliso on hänen pitkäaikainen partnerinsa. Burrel on nyt 58-vuotias. Pitkästä avioliitosta entisen vaimon kanssa on kaksi poikaa, Nick ja Alex. Prinsessa Diana tiesi hovimestarinsa homoseksuaalisuudesta ja salaisesta kumppanista, mutta vaikeni. Tämän kertoi eräs ystävä seurapiiriuutisia pyydystävälle Sun-lehdelle. Burrelin oma perhe tai suku eivät tienneet ”kolmiodraamasta” mitään. Lady Diana tiesi, koska he työskentelivät hyvin tiiviisti yhdessä. Burrell luotti Dianaan.

Paul Burrell sai avioeron vaimostaan puoli vuotta sitten. Huhtikuussa hän avioituu uudelleen asianajaja Graham Cooperin kanssa. He ovat olleet käytännössä jo 10 vuotta yhdessä. Vaimo asui erillään. Burrellin pojat ovat kuulleet isänsä homoseksuaalisuudesta vasta viime kuukausina.

Paul Burrel tuli kuuluisaksi prinsessa Dianan hovimestarina. Dianan kuoleman jälkeen hänestä oli myös kielteisiä otsikoita. Hän oli aloittanut 1987 Charlesin ja Dianan palveluksessa. Kuninkaallisten eron jälkeen 1992 hän jatkoi Dianan palveluksessa. Vuonna 1997 kuningatar palkitsi hovimestarin Royal Victorian -mitallilla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Lady Dianan kuoleman jälkeen hovimestari avasi yhdessä vaimonsa kanssa kukkakaupan. Hänet palkattiin Diana-säätiön varainkerääjäksi. Vuonna 2001 hän joutui tekemisiin poliisin kanssa, koska hänellä ehkä oli hallussaan Dianalle kuuluvaa esineistöä. Vuoden kuluttua tutkinta lopetettiin. Sen jälkeen hän kirjoitti kaksi kirjaa pomostaan Dianasta. Hän kuvasi itsensä Dianan ainoaksi uskotuksi. Tästä asiasta on kuitenkin erilaisia näkemyksiä. Sen jälkeen hän on ollut mukana tosi-tv:n viidakkoseikkailussa ja julkkis- Big Brothersissa.


Kun googlaa, löytyy hovimestarista hyvinkin monenlaisia kohujuttuja. Totuudesta on vaikea tietää.

2 kommenttia

On tietysti huvittavaa, että homot järjestävät "orgioita", kun taas heteromiehillä ne ovat vain juopottelua ja "ryyppäjäisiä".