Kuvagalleria: Saara Aalto kotiinpaluujuhlassa dtm:ssä

  • Artikkeli
  • Tapahtumaraportit
  • Sami Mollgren
  • 7
Saara Aalto (kuva: Karo Holmberg)

X Factor UK:ssa menestynyttä Saara Aaltoa juhlittiin tiistai-iltana Helsingissä dtm -yökerhossa. Jo aiemmin päivällä Aalto oli saapunut Suomeen, ja Kämpissä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa oli kerrottu uudesta sopimuksesta Sony Finlandin ja Simon Cowellin kanssa ja ensi vuonna julkaistavasta levystä. Lisäksi kerrottiin, että Aalto aikoo esiintyä huhtikuussa Helsingin Hartwall-areenalla. Liput konserttiin tulevat myyntiin keskiviikkona.

Alkuaan suunniteltu neljän laulun minikeikka typistyi kahteen lauluun flunssan vuoksi. Aalto kertoi flunssasta sosiaalisessa mediassa jo ennen kotimatkan alkua. Aalto oli kuitenkin lavalla tunnin verran. Paikalla oli kolmisensataa Saara Aalto -fania, ja paikallaolijoilla oli myös mahdollisuus ottaa selfieitä juhlakalun kanssa ja esittää kysymyksiä Aallolle.

Käheä-ääninen Aalto esitti kappaleet It’s Oh So Quiet ja All I Want For Christmas Is You.

Tilaisuuden juonsi Kristoffer Ignatius.

Saara Aallon kotiinpaluujuhlaa vietetään tiistaina Helsingin dtm:ssä
Saara Aalto sijoittui toiseksi X Factor -kilpailussa

7 kommenttia

  • 1 / 7
  • 1965
  • 21.12.2016, 8.17
xxx: "1500 CD-levyä, ja 500 vinyyliä - unohtui kehua."

Ei se määrä vaan se laatu... sekä ymmärrys ja käsityskyky - resoluutio ja mittakaava ;)

Et ole vielä uskaltanut kertoa mielipidettäsi Saara Aallosta laulajana! Kyllä jo X-Factor-videoiden perusteella pitäisi vaiston sanoa, minkälainen Saara on laulajana ja tulkitsijana.
Saara Aaltoahan on mahdollisuus kuulla Helsingissä uudenvuodenaattona, Suomen itsenäisyyden 365-juhlapäivien aattoillan puistojuhlinnassa, Eduskuntataloa vastapäätä - tai jollain muulla alueen esiintyjälavoista, Kiasman nurkilta aina Oopperalle asti.