ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Saara Aallon kotiinpaluujuhlaa vietetään tiistaina Helsingin dtm:ssä

Sami Mollgren • 20.12.2016 07:59 UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Saara Aalto esiintyi kesällä Hangossa pride-tapahtumassa.
Toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa sijoittunutta suomalaislaulaja Saara Aaltoa juhlitaan tiistaina Helsingissä.

Aalto saapuu päivällä Helsinkiin. Saara Aaltoa kuljettava lentokone laskeutuu Helsinki-Vantaalle kello 12.20. Sen jälkeen iltapäivällä on määrä järjestää lehdistötilaisuus Kämpissä. Iltalehden mukan tilaisuudessa odotetaan kerrottavaksi tietoa Aallon levytyssopimuksesta Sonyn kanssa.

Illalla ravintola dtm:ssä on määrä järjestää Saara Aallon kunniaksi "The Real Home Coming" -juhla. Ravintola dtm:n sivuilla kerrotaan, että luvassa on pieni keikka ja sen jälkeen "hengailua ja X Factor UK -menestyksen juhlintaa".


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy