Maaseudun tulevaisuus kertoo kaapista tulleen karjakon tarinaa

  • Artikkeli
  • Ihmisiä ja ilmiöitä
  • Sami Mollgren

Maaseudun tulevaisuus tuo juhannuksen alla esiin myönteisen ulostulokertomuksen maaseudulta: karjakkona työskentelevä 38-vuotias Hannu Häiväläinen kertoo elämästään, esimerkiksi vuoden takaisesta kaapistatulostaan.

Jutussa esitellään myös eväitä esimerkiksi kaapin ovien avaamiseen tarjoavaa Sinuiksi-hanketta.

Lehti kertoo Häiväläisen löytäneen miehensä sosiaalisesta mediasta. Sosiaalisessa mediassa - Facebookin statuspäivityksellä "Hannu on parisuhteessa henkilön Toni kanssa" parisuhteesta kerrottiin myös kanssaihmisille, ja samalla tapahtui luontevasti myös kaapistatulo. Odotettujen kauhistelujen asemesta tulikin onnitteluita, eikä asia kaikille tullut edes yllätyksenä. Sisko taas auttoi äidille kertomisessa.

Häiväläinen on yrittänyt nuorempana seurustelua vastakkaisenkin sukupuolen kanssa, mutta sittemmin päättänyt olla yksin loppielämänsä. Tomiin törmääminen kuitenkin muutti asian. Lehdessä todetaankin sosiaalisen meidan olevan "kultaakin kalliimpi kanava etsiä vertaistukea ja tutustua ihmisiin".

Vaikka asiat ovat sujuneet hyvin, on pieniä sattumia olettamuksien ja loukkaavien vitsien muodossa tullut vastaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sinuiksi-hankkeen toiminnanjohtaja Mikko Väisänen on myös käymässä vierailulla Häiväläisen luona. Hän kertoo lehdelle, että Sinuiksi-hanke pyrkii löytämään "kaappiin juuttuneita" nimenomaan maaseudulta, missä ulostulo saattaa olla vaikeampaa kuin kaupungissa.

Maaseudun tulevaisuus: Karjakko tuli kaapista ja elämä jatkuu
sinuiksi.fi
Someasiantuntija sanoo nettialkuisten suhteiden kestävän paremmin

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!