Switchblade Romance (Haute Tension)

  • Artikkeli
  • Arviot ja esittelyt
  • Hannu Korhonen

Ohjaus: Alexandre Aja
Ranska 2003
94 min


Henkilöt:
Marie - Cécile De France
Alexia - Maïwenn Le Besco
Murhaaja - Philippe Nahon
Jimmy - Franck Khalfoun
Alexian isä - Andrei Finti
Alexian äiti - Oana Pellea
Tom - Marco Claudiu Pascu


Marie ja Alexa lähtevät Alexan vanhempien syrjäiselle kesämökille maaseudulla saadakseen rentoutua ja opiskella rauhassa. Yön tullessa helvetti pääsee irti kun tuntematon tappaja tunkeutuu sisään ja tappaa Alexan äidin, isän, veljen ja heidän koiransa. Tappaja sitoo Alexan, Marie pääsee pakenemaan tappajalta. Pystyykö hän pelastamaan ystävänsä hengen ajoissa, sillä tätä verenhimoista tappajaa ei näytä mikään pysäyttävän.

Switchblade Romance on hyvin pitkälle samankaltainen kuin esikuvansa klassikkotrilleri "Texasin Moottorisahamurhaaja", sisältö on aika pitkälle samankaltainen, joten Switchblade Romance ei siinä mielessä oikeastaan tarjoa mitään uutta katsojalle. Puolentoistatunnin pituudesta huolimatta leffa sisältää todella vähän dialogia, ja siinä lähinnä keskitytäänkin jännitteisiin ja väkivaltaisiin tapahtumiin.

Allekirjoittaneen mieleen elokuva ei oikein ollut ihan siitä syystä, että kauhuelokuvat eivät koskaan ole olleet suurimpia suosikkejani, mutta tämän genren elokuvista pitävälle tällä filmillä on varmasti paljon
annettavaa.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!