Sinkkuelämää-sarja saamassa homoveljen

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • Sami Mollgren
  • 4
Miespari katselemassa Golden Gaten silta. Silta on San Franciscon tunnusmerkki.

HBO:n uudessa sarjassa on määrä seurata homomies-kolmikon elämää ja suhdekiemuroita San Franciscossa.

Artistin, ravintolanpitäjän ja nettipeli-kehittäjän tekemisistä kertova sarja sijoittuu San Franciscon trendikkäälle Mission Districtille.

Tarina on lähtöisin Michael Lannanin kynästä. Hän on toiminut aiemmin James Francon Interior. Leather Bar. -dokumentin tuottajana. Tarinassa nähdään ainakin Jonathan Groff, joka on näytellyt Glee-sarjassa.

Vielä nimeämättömän sarjan pilottijaksoa on jo nähty kuvattavan eri puolilla kaupunkia, kuten trendikkäissä ravintoloissa ja Golden Gate Parkissa.

Out.comin mukaan uuden sarjan miehet ovat vähän vanhempia kuin Sinkkuelämää (alkup. Sex and the City)-sarjan naiskollegansa ja sen mukaan on toiveita angstaamisen asemesta aikuismaisemmista pikkujutuista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uutta sarjaa odotetaan televisioon vuoden 2014 alussa, mikäli pilottijakso vakuuttaa HBO:n. Jaksoja on mahdollisesti tulossa kuudesta yhdeksään.


Alkuperäinen New Yorkiin sijoittunut neljän naisen elämänkiemuroita kuvannut Sinkkuelämää-sarja perustui Candace Bushnellin kirjoittamiin New York Observer -lehdessä julkaistuihin sanomalehtikolumneihin. Televisiosarjan lähettäminen alkoi vuonna 1998. Sarjaa tehtiin kuusi tuotantokautta ja sen päätösjakso nähtiin keväällä 2004. Sarjasta tehtiin myös kaksi kokoillan elokuvaa, jotka käsikirjoitti alkuperäisen sarjan tekoon osallistunut Michel Patrick King.

Huffington Post: ´Gay Sex And The City´ HBO Pilot Filming In San Francisco
MissionLocal: HBO Is in the Neighborhood
IS: Sinkkuelämää-sarjasta tulossa homoversio - kuvaukset jo aloitettu

4 kommenttia

saa nähdä tuleeko esim ylelle kun sillä on muitakin hbo sarjoja, kun ainakin vielä hbo nordic 15 e kuussa on törkeän kallis mitä saa verrattuna esim netflix ja viaplay(josta mulla ei ole kokemusta) joissa on paljon leffoja esim netflixissä on brokeback mountain, i love you philip morris, lesbovampyyrientappajat, tosin suomen netflixissä on kuulemma hlbt kamaa vähemmän kuin jenkkien, ja sit kannattaa etsiä selaimen netflixillä kun win 8 ohjelma ei löydä ilman hakusanaa kaikkia...

edit ja itse en usko että pahemmin tätä sarjaa tulisikaan seurattua mutta hyvä että tälläinenkin on tulossa, itse toivoisin tosin will&grace comebackiä ;)

Kommenttia muokattu: 15.04.2013 klo 19:58
Homous valtavirtaistuu. Tämäkin on yksi sellainen esimerkki.