Militaarihenkisten tuotteiden kauppa myy T-paitaa "vankoille heteroille"

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Sami Mollgren
  • 10
Armeijasta tuttua maastokuosia pidetään erityisen miehekkäänä.

Armeijahenkisen tavaran myyntiin erikoistunut Varusteleka myy maastokuvioista T-paitaa, jossa on teksti "vankka hetero".

Paidan myyntitekstissä viitataan myös Venäjän OMON-erikoisjoukkoihin kuuluvien univormujen selässä oleviin ulkonäöltään hieman samantyyppisiin kangasmerkkeihin, joissa kyrillisin kirjaimin lukee teksti "OMOH", joka taas peilikuvana on länsimaisin kirjaimin "HOMO".

"Vankka hetero" -paidan myyntitekstissä luvataan, että paita päällä on helppo kertoa lähenteleville homoille asioiden todellinen laita. Sen lisäksi muistutetaan hip hopin piirissä elävän "no homo!" -fraasin käyttötapaa mukaillen, että paita päällä voi tehdä kaikenlaista "tosi homoisaa", ilman pelkoa homoksi leimautumisesta.

- Jos molemmilla on tämmöinen paita päällä, voi tän kanssa kaksi miestä vaikka harjoitella suutelemista, koska se homma jos mikä, on hyvä osata sen kerran, kun vähän naista saa. Ja hei, jos on ihan varma omasta heteroudestaan, on aivan sama kenen kanssa seksiä harrastaa, kerrotaan paidan eduista Varustelekan nettisivuilla.

Käsite "no homo!" viittaa hip hop -kulttuurissa joitain vuosia sitten syntyneeseen tapaan alleviivata sitä että tietyllä tavoin "epäilyttävä" toiminta ei tarkoita sitä, että kyse olisi mihinkään homoseksuaalisuuteen liittyvästä. Heitto "no homo!" toimii suojana vaikkapa kun tuohtuneena kehottaa toista imemään elintä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Machoiluun perustuvan hip hopin piirissä homoseksuaalisuutta on pidetty hankalana aiheena, mutta viime vuosina asenteet hip hop -kulttuurin piirissä ovat muuttuneet homoseksuaalisuutta kohtaan suvaitsevammaksi.

Pohjoisessa Helsingissä ja netissä tukikohtaansa pitävä Varusteleka on toisinaan herättänyt huomiota myymillään tuotteilla. Vankka hetero -paidan lisäksi Varusteleka myy myös "NOMO"-T-paitaa, jossa kirjaimet ovat kyrillisessä muodossaan.

Homoseksuaalisuuteen liittyvää nahka-, kumi-, ja armeijafetissi-alakulttuuria edustavien tiedetään suosivan postimyyntiäkin harrastavaa yritystä.

Keskustelu: Suutele mun pyllyä! Ei kuitenkaan homosti...

10 kommenttia

muistaakseni kyseistä paitaa ollut myynnissä useamman vuoden, mutta hyväksi kaupaksi olen todennut eikä ihan tosikoita ole..

viimeksi ostin posteineen alennuksesta 8 eurolla kännylle vedenpitävän pussin, kun muualla samanlaiset maksaa reilusti yli kympin ja kosketusnäyttökin toimii sen kanssa