Fenix-baari nousi perinnepaikalle

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • vaeltaja2006
  • 4

Kukaan ei ole kommentoinut uutta Fenix-baaria ja sen avajaisia. Kummallista. Täytyy etsiä tiedot ulkomailta.

QX kertoo, että Fenix oli lintu, joka symboloi uudelleensyntymistä. Marco ja Marko ovat toimineet jo aikaisemmin ravintola-alalla. He haluavat paikastaan toisen olohuoneen. Ja ensimmäisen illan jälkeen ajatus tuntui edelleen hyvältä. Kaikki ovat tervetulleita: homot, heterot, transihmiset. Siellä voi seurustella ilman, että musiikki pauhaa korvia huumaavasti. Ja silloin tällöin on ohjelmaa. Yksi huoneista on sisustettu japanilaiseen tyyliin. Avajaiset jatkuivat lauantaihin saakka.

Paikka on sama, jossa 1990-luvulla oli H2O.

Kuvia
http://www.qx.se/noje/9039/fenix-oppnat-pa-klassisk-gaymark

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

4 kommenttia

Olet aivan oikeassa..ja sitten se muuttui Gomhompers eli "konna"..ja konna muutti sit kadun toiseenpäähän josta se ajelehti suoraan mereen ja lopetti toiminnan...
edelliseen paikkaan tuli korillanpallit... sellainen hetero baari ja sitten olikin vuorossa uusi yrittäjä ihan homomailmasta eli Staff..siinä sitä tarinaa riittääkin ja pian paikalla oli taas hetero baari ihan urheilullinen sellainen....ja jälleen homobaari..eli tahti on ollut kuin Israelissa..muslimit,kristityt,muslimit ja taas kristityt..
Mutta suokaamme yrittäjille ONNEA!
sitä tarvitaan myös homo ravintola rintamalla,
ne kulta-ajat ovat ohi missä ennen vain ovet avatiin ja väki tuli...
Se että Stadi vaatisi uusia paikkoja on FAGTA kun vain ne uudet paikat muistaisivat että
mitä varten ne avatiin.
Helsinki on kuitenkin niin pieni paikka, että saturaatiopiste saavutetaan melko nopeasti. Eiköhän nykyään olla jo siinä tilanteessa, että uuden paikan syntyessä jokin vanhoista kuolee pois. Tai sitten uusi paikka ei pääse koskaan tunteutumaan markkinoille.