Päivi Räsänen osallistui eilen homovihaajien sponsoroimaan kansalliseen rukousaamiaiseen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 15

Ministeri Päivi Räsänen osallistui eilen USA:ssa Kansalliseen rukousaamiaiseen. Tapahtuman sponsorina on ääriuskonnollinen järjestö nimeltä The Family Fellowship, jonka väitetään kannattavan Ugandan jyrkän homovastaista lakiehdotusta, jossa on mukana kuolemantuomio.

Räsäsellä oli joitakin tapaamisia Yhdysvaltain hallinnon edustajien kanssa. Räsänen vierailee myös YK:ssa. Suomen sisäasiainministeriö ilmoitti virallisesti Räsäsen vierailusta. Siksi on selvää, että ministeriö maksaa koko hänen matkansa niin rukousaamiaiselle, kuin muihin tapaamisiin.

Presidentti Barack Obama piti rukousaamiaisella syvästi uskonnollisen puheen. Homo- ja ihmisoikeusjärjestöt ilmaisivat suuttumuksensa siitä, että hän ei ottanut lainkaan kantaa Ugandan pitkään valmisteltuun lakiesitykseen, joka määräisi toistuvista homoseksuaalisista teoista jopa kuolemantuomion. Useissa kannnaotoissa oltiin sitä mieltä, ettei Obaman olisi pitänyt osallistua lainkaan tuohon tilaisuuteen.

Amerikkalaiset ääriuskonnollisten järjestöjen edustajat ovat käyneet todistetusti muutaman vuoden aikana Ugandassa kannustamassa homovastaisen lain tekemiseen. The Family Fellowship -järjestön väitetään tukevan Ugandan lakia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Times-lehti ja USA Today -lehti väittävät, että Ugandan kansanedustaja David Bahati, joka luonnosteli tämän ‘Kill The Gays’ -lakiehdotuksen, on äänekäs The Family Fellowship -järjestön osanottaja.

GayStarNewsin uutinen rukousaamiaisesta ja sponsoroivan järjestön taustoista

15 kommenttia

"tehkää toisille sitä, mitä haluatte itsellennekin tehtävän"

Yhdysvalloissahan myös lähimmäisenrakas-kristillinen ku klux klan aikoo järjestää kaikkien aikojen suurimman julkisen marssin Tennesseen osavaltion Memphisiin - koska aiemmin ko. järjestön taannoisen johtajan, ensimmäisen suurvisiirin mukaan nimetyn puiston nimi vaihdettiin.

uskovaisillahan noita salaseurojakin riittää, esmes vapaamuurarit.

Kommenttia muokattu: 08.02.2013 klo 20:40
kertoo jotain sisäministerin suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin.

koskas kristilliset ehdottavat homojen siirtoa kaasukammioihin ja uuniin? fantastista.