Päivi Räsänen osallistui eilen homovihaajien sponsoroimaan kansalliseen rukousaamiaiseen (juttukommentit)

"tehkää toisille sitä, mitä haluatte itsellennekin tehtävän"

Yhdysvalloissahan myös lähimmäisenrakas-kristillinen ku klux klan aikoo järjestää kaikkien aikojen suurimman julkisen marssin Tennesseen osavaltion Memphisiin - koska aiemmin ko. järjestön taannoisen johtajan, ensimmäisen suurvisiirin mukaan nimetyn puiston nimi vaihdettiin.

uskovaisillahan noita salaseurojakin riittää, esmes vapaamuurarit.

Kommenttia muokattu: 08.02.2013 klo 20:40
  • 2 / 15
  • puppeliassi
  • 8.2.2013 20:36
kertoo jotain sisäministerin suhtautumisesta seksuaalivähemmistöihin.

koskas kristilliset ehdottavat homojen siirtoa kaasukammioihin ja uuniin? fantastista.
nyky-Sisäministeri-rukka on joutunut pienenä pitäen alkaneen aivopesun uhriksi; eihän siinä sen pahempaa.

Kommenttia muokattu: 08.02.2013 klo 21:31
  • 4 / 15
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 9.2.2013 0:21
Kyllä lähinnä säälittää nämä homojen katkerat kommentit asiaan liittyen. Homopiirit ovat todella itsekkäitä ja röyhkeitä, kun vaativat Obamaa olemaan osallistumatta perinteiselle rukousaamiaiselle vain sen takia, että "huhujen mukaan" rukousaamiaista sponsoroi joku järjestö. Luuletteko todella, että koko maailma pyörii vain teidän (etu)oikeuksienne ympärillä?
  • 5 / 15
  • Havainnoija
  • 9.2.2013 1:22
Obamaa on kovasti arvosteltu mediassa siitä, ettei hän ottanut meidän oikeuksia puheeksi. Obama tuomitsi Ugandan homovihalait rukousaamiaisella kaksi vuotta sitten, mutta nyt odotettiin entistä kriittisempää äänenpainoa, jota ei sitten tullutkaan.
---
Edistystä onneksi tapahtuu eri puolilla.
Pari tuntia sitten tuli uutinen, että ennen niin homovastaisen Coloradon senaatti hyväksyi parisuhdelain äänin 24-11. Lopullinen äänestys on maanantaina, jonka jälkeen se menee edustajainhuoneen äänestykseen. Lain uskotaan tulevan sielläkin hyväksytyksi, sillä viime vaaleissa kävi niin hyvin, että demokraateilla on enemmistö sekä senaatissa että edustajainhuoneessa.

Lain alullepanijat ovat homo- ja lesbosenaattorit Pat Steadman ja Lucia Guzman ja edustajainhuoneen puhemieheksi valittiin myös homomies. Osavaltion kuvernööri John Hickenlooper toivoo saavansa lain allekirjoitettavaksi pikapuoliin, jotta se tulisi voimaan jo toukokuun alussa.
http://www.denverpost.com/breakingnews/ci_22550274/colorado-senate-gives-initial-approval-civil-unions-bill
Fellowship Foundation, joka tunnetaan myös nimellä the Family, ei ole Washingtonissa pidettävän National Prayer Breakfast -tapahtuman sponsori vaan järjestäjä. Kyseessä ei ole oikeastaan kansallinen tapahtuma niin kuin etenkin suomennettuna nimestä voisi ymmärtää vaan huhhulien järjestämä tapahtuma toisille hihhuleille ja poliitikoille.
  • 7 / 15
  • puppeliassi
  • 9.2.2013 12:13
e_a_h tässä kukaan mitään etuoikeuksia vaatinut, vain samat lait kaikille ja sitä ettei syrjittäisi, ja jos jotkut tahtovat homot tappaa ja sitä vastustetaan onko se joku etuoikeus jos ei tahdota että yhtä syrjittyä ihmisryhmää tapetaan toisten ennakkoluulojen ja seköpäisyytensä takia?

häpeä homofobi!
  • 8 / 15
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 9.2.2013 12:44
Puppeliassi, homofobisen trollimme sairaassa pikku päässä on etuoikeus haluta samoja (etu)oikeuksia kuin heteroparit. EAH:n ainoa oljenkorsi jankuttaa etuoikeuksista on vedota joihinkin koko seksuaalinen tasa-arvo -aihepiirin ulkopuolisiin asioihin, kuten insestiin, moniavioisuuteen, pedofiliaan tai zoofiliaan ja leikkiä että niissä on kyse samasta kuin homo- tai heteroparisuhteessa. Muuten trollilla ei ole keissiä. Sellainen pitää tekaista.

Ja kaiken aikaa EAH itse kannattaa heterojen etuoikeuksia, joista voivat kaikki "nauttia" leikkimällä heteroita. Hän ei vain halua, että erilaisen sukupuolisen suuntauksen ihmisten parisuhteet saavat yhdenvertaista kohtelua lain edessä. Jos edes näymme yhteiskunnassa, on se "homopropagandaa". EAH ei haluaisi meidän puhuvan ja näkyvän, koska tekee tunnestusti itsensä hölmöksi meidän kanssamme väitellessä.

Siispä Ei_avioliittoja_homoille on homofobi, olet siinä aivan oikeassa. Sääli, että ylläpito antaa hänen trollata täällä. Ties mitä kicksejä se siitä saa. Säälittävää.
  • 9 / 15
  • puppeliassi
  • 9.2.2013 13:12
ehkä sen takia että kaikki näkevät homofobien naurettavuuden ja nyt voimme nauraa homofobeille hahaha
En tiedä onko EAH:n tuottamuksellisessa typeryydessä tai pahansuopuudessa mitään naurettavaa. Luulisi, että kun trolli on yli puoli vuotta jo samoja juttuja jankannut, niin smo:nkin raja tulisi pikkuhiljaa vastaan. Hän ajattelee, ettei EAH vaadi mitään erityistoimenpiteitä juuri siksi, koska hänen kommenttinsa ovat niin älyttömiä.

Kommenttia muokattu: 09.02.2013 klo 13:42
Tapahtuma lienee tarjonnut hyvän tilaisuuden luoda kontakteja avuksi kotimaan seksuaalivähemmistöjen yhdenvertaisuuspyrkimysten vastustamiseen. Yhdysvalloissahan "taistelu" näissä asioissa käy varsin kuumana ainakin retoriikan osalta ja tässä tapahtumassa koolla lienee ollut melkoinen Dreamteam. Jää nähtäväksi millaisia tuliaisia sisäministerille tarttui matkaan käytettäväksi kotimaan politiikassa.

Mietityttää oliko koko matka muine tapaamisineen kaikkiaan järjestetty Suomen valtion maksettavaksi juuri tuon rukousaamiaisen takia? Ajoitus ainakin oli sopiva.
Tämä juttu on roskaa. Kansallinen rukousaamiainen ei ole mikään homovastainen tapahtuma, ei vaikka vihaamanne Räsänen siellä olisikin käynyt. Mitä ihmeen tarkoitusta tällaisen tiedon levittäminen palvelee?
Ei varmaan Obaman osalta olekaan, muttei kuitenkaan ole homofobian uhrien syytä että päiviräsäset leimaavat itsensä ja kaiken mitä tekevät ihan omatoimisesti, tietoisesti ja tarkoituksella, joskin onneksi huononevalla menestyksellä.

Vaikeneminen, kieltäminen ja sisällötön sanahelinä eivät sitä muuta.
NAC, tuon omituisen amerikkalaisen tradition taustalla hääräsi tällä kerralla ääriuskonnollinen, homovastainen järjestö nimeltä The Family Fellowship. Kun Suomen ministeri osallistuu tuollaiseen tapahtumaan, on sellainen syytä huomioida julkisestikin. Räsäsen osallistuminen on samalla kannanotto. Mitkään Suomen ja Yhdysvaltain väliset suhteet eivät olisi rukousaamiaista kaivanneet. Näin niin kuin henkilökohtaisena kannanottonani