Väkivaltaa ja rikoksia

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
  • 2
Hampurin homokaupunginosan keskellä on Hansaplatz-aukio

New York: Tammikuussa 2011 löydettiin 65-vuotias muotijournalisti Carlos Castro surmattuna ja kastroituna hotellihuoneestaan. Tekijäksi paljastui hänen 20-vuotias "suojattinsa", tunnettu alushousumalli. Molemmat ovat Portugalista. Rikosaseena oli korkkiruuvi. Syytetty on perustellut tekoaan halulla vapauttaa muotitoimittaja homopaholaisista, demoneista, joista hän itsekin on kärsinyt.

Manhattanilla State Supreme Court -oikeusistuimen käsittelyssä alushousumallin puolustus vetosi syytetyn mielenhäiriöihin. Syyttäjä oli toista mieltä, ja piti tekojen syynä syvää raivoa. Tapettu muotitoimittaja oli aikoinaan rakastunut suojattiinsa ja antanut tälle paljon lahjoja ja he olivat tehneet yhdessä matkoja. New Yorkissa syntyi välirikko, kun ilmeni, että alushousmalli flirttailikin naisten kanssa. Siitä kehittyi väkivaltatilanne. Surman jälkeen syytetty kävi suihkussa, pani puhtaat vaatteet ylleen ja lähti ulos. Lähtiessä hän asetti oveen lapun: Ei saa häiritä.

Oikeus piti tapahtumaa toisen asteen murhana. Rangaistus tulee olemaan vähintään 15 vuotta vankeutta.

Hampuri: Hampurilainen homolehti Hinnerk kertoo St. Georgen kaupunginosan joidenkin katujen vaarallisuudesta. Lehden otsikossa kysytään: "Onko St. Georgessa homovihaa?". Viime kuukausina on poliisin tietoon tullut useita väkivaltaisia hyökkäyksiä, joissa kohteena on ollut homomies.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Elokuun 19. päivän vastaisena yönä klo 4.30 Phillippe oli palaamassa bileistä kotiin. Hän oli matkalla Hansaplatzilta kohti St. Georgen sairaalan bussipysäkkiä. Rostocker-kadulla vastaan tuli kolme etelämaalaisen näköistä miestä, jotka kysyivät tupakkaa. Philippe meni ohi, mutta miehet alkoivat seurata. Danziger-kadulla trio kävi kimppuun ja haukkui homoksi. Uhri lyyhistyi maahan, mutta hyökkääjät jatkoivat iskujaan. Siinä meni käteistä rahaa ja Smartphone. Paikallinen asukas tuli apuun ja soitti poliisin. Sairaalassa todettiin ruhjeita ja aivotärähdys.

Poliisi vahvistaa, että viime aikoina on jälleen ollut homoihin kohdistuvia väkivaltaiskuja St. Georgen alueella. Steindamm-kadun Polizeikommissariaatti 11:ssä on viisi poliisia, jotka keskittyvät homojen kohtaamiin ongelmiin. Sieltä sanotaan, että useimmiten motiivina on omaisuuden ryöstäminen. Erityisesti homouden takia ei ole ollut viime aikoina väkivaltaa. Alueen maantieteellinen asema vaikuttaa. Lähellä on rautatieasema ja punaisten lyhtyjen toimintaa. Yhtä hyvin heterot voisivat olla ryöstöjen kohteina.Toisenlainen vaikutelma tulee sivuston www.mhc-hamburg.de tiedoista. Sivulla kerätään tietoja homoihin kohdistuneista väkivaltatilanteista. Jo 90 miestä on tänä vuonna täyttänyt lomakkeen. Useimmiten väkivaltaa on St. Georgessa ja St. Paulissa. Molemmat ovat homojen suosimia illanviettoalueita.

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • puppeliassi
  • 4.12.2012, 11.12
Kyllä ihmisrotu on sairas. No en minäkään mikään hyväntahtoinen jeesus ole, mutta pyrin että kaikilla olisi hyvä olla. Tosin että se voisi toteutua pitäisi ne pelkän omaneduntavoittelijoista potkia pois tästä galaksista...

Kyl mä vihaan tätä maailmaa kun niin paljon pahaa eikä hyvä voita kuin leffoissa
  • 2 / 2
  • AAA
  • 4.12.2012, 18.06
"Sieltä sanotaan, että useimmiten motiivina on omaisuuden ryöstäminen. Erityisesti homouden takia ei ole ollut viime aikoina väkivaltaa."

Voipi pitää tässä tapauksessa paikkansa. Rationaalinen ryöstäjä miettii tarkkaan kohteen varallisuuden ja vastarinnan määrän. Jos hän on kuullut homomiesten olevan varakkaita ja olettaa yleisen stereotypian mukaan sen, että homomiehet eivät pysty puolustamaan itseään, niin ryöstäjän kohde on selvä.

Vähemmistöasemalla on tuskin mitään tekemistä asian kanssa.
Harvemmin ryöstäjät valitsevat kohteekseen järjestäytyneeseen rikollisuuteen kuuluvia huumekauppiaita vaikka ne ovat vähemmistöä ja oletettavasti varakkaita.

Mutta jos alueella on ryöstöt lisääntynyt, luulisi poliisin lisänneen partiointia alueella.