UK: Homomiehet lomamatkailevat tuplasti kansalliseen keskiarvoon verrattuna

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Juhani Viherlahti
  • 1
Amadores-ranta Gran Canarialla

Tutkimuslaitos Ipsos Mori kysyi 2 174 homomieheltä heidän lomamatkakohteistaan ja lomien määrästä. Tutkimuksen perusteella ilmeni, että homomiehet ovat aktiivisia lomailijoita.

Tutkimuksen tilanneesta Gayrdarista todettiin, että tutkimustulokset osoittavat homoyhteisössä tehdään lujasti töitä ja ollaan viihteellä vahvasti. He pitävät selvästi matkailemisesta.

Matkakohteista ehdoton ykkönen on San Francisco, seuraavana Amsterdam, sitten Gran Canaria, New York ja Barcelona. Tutkimuksen tilaajille yllätyksenä tuli tieto, etteivät Mykonos ja Ibiza mahtuneet tällä kerralla viiden suosituimman kohteen joukkoon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kuvat kirjoittajan.

Las Palmasin rantaa
Las Palmasin rantaa
Surffaripoikia Las Palmasin itärannalla
Surffareita
Surffari
Rantaelämää

PinkNewsin uutinen

1 kommenttia

Kun Helsingistä lennetään Pekingiin, normaali polttoainemäärä on n. 40 tonnia. Sen lisäksi tarvitaan ainakin kymmenen tuhatta kiloa polttoainetta suuren bensakuorman kantamiseen, vastatuuleen ja varalle yllättävien sääolojen takia. Ja takaisinpäin samat polttoainemäärät.

Siitä maapallo ja ilmasto tykkäävät! Mutta ranneliikkeen pikagallupissa (pinkkinen kysymys) tähän mennessä on aika paljon vähänmatkustavia. Ja ns. työmatkalentoja tekee aika harva. Ehkä joskus tulee matkusteluasenteisiin muutos. Tai: miksi suojella maapalloa, kun ei ole perillisiäkään.

Kommenttia muokattu: 26.09.2012 klo 16:37

Kommenttia muokattu: 26.09.2012 klo 16:39