Vielä ehtii vaikuttaa eurooppalaiseen lhbt-kyselyyn

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Eurooppalaisen HLBTI-kyselyn vastausaika

Vielä ehdit vaikuttaa - vastaa Eurooppalaiseen lhbt-kyselyyn! Vastausaikaa on jatkettu 9.7. asti. Kyselyyn voi vastata kuka tahansa yli 18-vuotias lesbo, homo, biseksuaali tai transihminen, joka asuu pysyvästi Euroopan unionissa tai Kroatiassa. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi, muilla EU-kielillä sekä venäjäksi, turkiksi ja kroaatiksi.

Tähän mennessä suomalaiset ovat vastanneet kyselyyn jo melko hyvin, mutta vielä ehtii osallistua ja vaikuttaa.


Taustaa

Euroopan unionin perusoikeusvirasto (Fundamental Rights Agency, FRA) käynnisti keväällä 2012 tutkimuksen, jossa kerätään tietoa Euroopan unionissa ja kroatiassa asuvien lesbojen, homojen, biseksuaalien ja transihmisten kokemuksista, mielipiteistä ja tarpeista. Tuloksia käytetään yhdenvertaisuuspolitiikan kehittämiseen. Toistaiseksi vertailukelpoista tietoa esimerkiksi arjen syrjintäkokemuksista on ollut käytettävissä niukasti.

Eurooppalaisen LHBT-kyselyn (European LGBT Survey) tulosten perusteella niin kansallisille ja eurooppalaisille päätöksentekijöille kuin kansalaisjärjestöillekin kootaan tietoa, jonka perusteella ne pystyvät kohdistamaan vaikuttamisstrategiansa ja toimintansa paremmin tukemaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä elämään ja ilmaisemaan itseään vapaasti syrjimättömässä ympäristössä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kysely on täysin nimetön, eikä mitään tietoja osallistujista tai heidän istunnoistaan kirjata millään tavoin. Kysely on esillä verkossa 9. heinäkuuta saakka.

Kyselylomake on tässä

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!