Alppilajien menestyjä Anja Pärson tuli kaapista

  • Uutinen
  • Urheilu
  • vaeltaja2006
  • 7

Ruotsalainen alpinisti Anja Pärson lopetti kilpailu-uransa viime keväänä. Loukkaantumiset alkoivat käydä sietämättömiski. Nyt hän kertoi Ruotsin radion kesäohjelmasssa kumppanistaan Filippasta. Saatiin kuulla mm. heidän ensi tapaamisestaan. Lopuksi hän lisäsi: "Minusta on tulossa äiti".

Anja Pärson asui vuosia Monacossa verotuksen takia. Nyt hän on palannut kotiseuduilleen Uumajaan. Maaliskuussa hän perusteli paluutaan. Ei Tukholmaan vaan Uumajaan. Oli sukulaisia ja ystäviä. Tänään hän kertoo enemmän. Hän kertoo elämänkumppanistaan Filippasta.


He tapasivat seitsemän vuotta sitten Filippan vaateputiikissa Uumajassa. Vähitellen tunteet syvenivät puolin ja toisin. Mutta Anja Pärsonille se oli aluksi vaikeaa. Oli pelkoa ja epävarmuutta. Ja oli häpeää ja valhetta. Kuitenkin yhdessä oleminen antoi lisää varmuutta ja rohkeutta. Näin kauan meni, ennen kuin hän uskalsi kertoa suhteestaan Sommar-ohjelmassa tänään .


Anja Pärson kertoo, että tilanne oli hänelle aluksi täysin uusi ja odottamaton. Vei aikaa ennen kuin totttui ajatukseen suhteesta toiseen naiseen. Ulostuloon ihmiset ovat reagoineet eri tavoin. Toisille se on ollut helppoa, toisille se on ollut vaikeampaa. Jo yhdeksän kuukauden ajan Anja on tiennyt, mitä hän odottaa tulevaisuudelta. Hänestä on tulossa äiti.


http://www.expressen.se/sport/alpint/anja-parson-berattar-foll-pladask-for-filippa/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Anja Pärson on ollut yksi menestyneimmistä ruotsalaisista urheiijoista. Ura loppui viime keväänä, ja lehtikuvissa nähtiin hänen viimeinen "hyljeliukunsa". Ensimmäiset voittonsa hän saavutti jo 17-vuotiaana. Hän sai olympiakultaa, olympiahopeaa ja neljä olympiapronssia. Lisäksi on lukuisia maailmanmestaruuskisojen mitalleja.

Hyvin henkilökohtaisessa puheenvuorossaan Sommar-ohjelmassa hän tänään arvioi elämäänsä.

http://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/3999891.mp3

7 kommenttia