650 lesboa valloitti Helsingin

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

Tänä aamuna saapui Tukholmasta Helsinkiin risteilijä mukanaan 650 lesbomatkailijaa, suurin osa n. 40-50 -vuotiaita amerikkalaisnaisia. Risteily jatkuu Pietariin klo 17. Risteily on yksi Olivian lesboristeilyistä. Laiva on Azamara Journey ja se on laiturissa Katajanokalla.

http://www.cruisecritic.com/articles.cfm?ID=1099

Kauppatorilla huomasi lesbojen näkyvyyden. Ryhmäkuvassa Jinjar, Carol, Margot, Nancy, Babe ja Serah

Yksi lesbopariskunta (kuva alempana ja mukana ryhmäkuvassa) oli Tähtitorninmäellä katselemassa satamamaisemaa. He tulevat Washington D.C.-stä. Laivalla on tunnelmaa, kun on ainakin 550 lesboa. Heillä on 2-3 tuntia ollut aikaa katsella Helsinkiä. On käyty mm. kirkoissa. Sää on hyvä, kotona olisi paljon kuumempaa.

He lensivät kotoa Müncheniin ja sieltä Tukholmaan, ja Tukholma oli hieno kaupunki, Wasa-museo, Vanha kaupunki. Toinen pariskunnasta on käynyt neljä vuotta sitten Pietarissa ja Moskovassa.

Audio
He tietävät Pietarin ihmisoikeustilanteen. Laivassa matkatoimiston edustaja on antanut ohjeita: ei mitään näkyviä pinssejä tai merkkejä. On oltava "konservatiivinen". Eikä kadulla käsi kädessä. (Kuulemma laivan sateenkaarilippukin poistetaan Pietariin tultaessa).
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Hitsivie, olisipa tuon risteilyn Helsingissä piipahdus ollut viikon päästä lauantaina iltapäivällä, niin oltaisiin saatu aimo annos lisää nais-energiaa Pride-kulkueeseen. Tosin siellä lesbojen edustus on vahva kyllä muutenkin.

Mitenkähän mahtavat Pietarissa nykyään sitten selvitä.