”Porno-tappaja” jäi kiinni Berliinissä

  • Uutinen
  • Yleiset
  • vaeltaja2006
  • 9

Luka Rocco Magnotta (29v) nousi uutisotsikoihin viikko sitten Kanadassa. Hän oli Montrealin asunnossaan tappanut miehen ja lähettänyt ruumiinosia keskeisille poliitikoille Ottawaan.Hän oli myös videoinut surman ja video oli netissä. Tapettu mies oli 33-vuotias kiinalainen opiskelija. Miesten suhteesta ei ole mitään luotettavaa tietoa.

Magnottasta julkaistiin torstaina kansainvälinen etsintäkuulutus. Magnotta oli ilmeisesti lentänyt Montrealista Pariisiin. Bild Zeitung tiesi kertoa, että Magnotta oli jatkanut bussilla matkaa Berliiniin. Ilmeisesti berliiniläisen internet-kahvilan omistaja oli tunnistanut miehen ja hälyttänyt poliisit.


Magnotta liittyy gay-maailmaan niin, että hän on ollut esiintyjänä yli kahdessakymmenessä gay-videossa. Hän on herättänyt teoillaan huomiota jo ennenkin. Puoli vuotta sitten hän videolla rääkkäsi kissoja kuoliaaksi. Häntä epäiltiiin muutama vuosi sitten suhteesta massamurhaaja Karla Homolkaan. Tämä 42-vuotias nainen pääsi vankilasta 2005. Hän oli vuosikymmeniä sitten raiskannut ja surmannut nuoria tyttöjä.

http://yle.fi/uutiset/ruumiinosia_kanadassa_postittanut_mies_pidatettiin_berliinissa/6164219

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

9 kommenttia

Ah gaymaailman auvoa! Mielenkiintoista ihmisten aivopesua tosin, ettei ylläolevassa jutussa todeta tyypin olleen homo. Sehän murentaisi naapurintätien pullantuoksuisia homoilluusioita. Samanlaista propagandistista uutisointia on nähtävissä Berliinin darkroommurhajutussa tällä samaisella sivustolla.