Republikaaniedustaja tuli ulos kaapista

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 2

Yhdysvaltain Republikaanisen puolueen kansanedustaja Zach Wyatt (Missourin osavaltio) on hämmästyttänyt puoluetovereitaan kertoessaan homoseksuaalisuudestaan homofobian vastaisen puheen yhteydessä. Poliitikko pyysi puoluetovereitaan olemaan enää tukematta seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksia loukkaavia lakialoitteita Missourissa.

”En enää valehtele itselleni omasta seksuaalisesta suuntautumisestani. Se on luultavasti vaikein asia, jonka olen joutunut hyväksymään.” Zach totesi puoluetovereidensa ja lehdistön edessä.

Poliitikko myönsi, että hänen suuntautumisestaan oli liikkunut huhuja ja että hän oli kuullut itseään koskevia sarkastisia kommentteja. ”En ole ensimmäinen enkä viimeinen republikaani, joka tulee ulos kaapista. Olen kyllästynyt näkemään homoseksuaalien oikeuksiin kohdistuvaa suvaitsemattomuutta käytävän molemmin puolin.”

Wyatt päätti tulla ulos kaapista sen jälkeen, kun osavaltion edustajainhuoneen käsittelyyn oli tuotu kauhistuttava lakialoite, joka voimaan tultuaan olisi estänyt kaikki maininnat homoseksuaalisuudesta Missourin kouluissa ja oppilaitoksissa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Wyatt pyysi puoluetovereitaan olemaan ”kuin minä, ylpeä republikaanina, ylpeä veteraanina, ylpeä homoseksuaalisena miehenä ja halustani suojella lapsia koulukiusaamiselta. Jos pystyn estämään sen, että lapsi kärsii edelleen tai riistää itseltään hengen, niin olen tehnyt työni kansanedustajana”.

Universo Gay (Epanja)
Wyatt Youtubessa

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Homopallero
  • 5.5.2012, 15.50
Sinänsä aika ylevää toimintaa, mutta itse kiinnittäisin huomiota siihen, että republikaanien kaltaiset puolueet pohjautuvat nimenomaan uskonnolliseen ihmisvihaan (siis henkisessä mielessä: kiihkoilijamiljonääreillä on toki oltava oikeus olla materialisteja). Koko aatesuuntauksen yhteiskuntanäkemys pohjautuu sen kannattajien omaan älylliseen puutteeseen, jota he kompensoivat ja peittelevät haluamalla sulloa ihmiset ahtaisiin sosiaalisiin muotteihin, koska joku pyhä kirja sanoo niin. Omistusoikeus on toki, mutta henkinen vapaamielisyys on itseään häpeilevälle ihmisvihaajarepublikaanille yleensä liikaa. He edellyttävät, että kaikkien on oltava yhtä rajoittuneita niin kuin he itse.
  • 2 / 2
  • Onnellinen mies
  • 5.5.2012, 19.17
Kansanedustaja Zach Wyatt on ihastuttavan ryhdikäs mies. Hän on ylpeä homoseksuaalina miehenä. Hän arvostaa, rakastaa ja kunnioittaa itseään homoseksuaalina miehenä, eikä edes pyri esittämään jotakuta muuta jossakin muualla. Juuri näin! Sinä homoseksuaali mies, kuka ja missä lienetkin, ole aina ja kaikkialla ainakin hitusen verran ylpeä itsestäsi homoseksuaalina miehenä. Arvosta, rakasta ja kunnioita itseäsi aina ja kaikkialla missä oletkin. Se antaa lujan ja vakaan perustan elämälle tässä useinkin kovin ketkuilevassa ja retkuilevassa maailmassa. Kun sitten elämäsi matkalla kohtaat toisia itseään arvostavia, rakastavia ja kunnioittavia homoseksuaaleja miehiä, jotka vieläpä ovat ylpeitä homoseksuaalisuudestaan, niin mielessäsi, sielussasi ja sydämessäsi kokemasi ilo on suunnaton.
Onnea elämään kansanedustaja Zach Wyatt´ille, vaikka hän ei tätä tekstiä luekaan, ja onnea ja menestystä elämääsi homoseksuaalina miehenä sinulle, joka tämän olet lukenut. Ole aina ja kaikkialla ainakin hitusen verran ylpeä itsestäsi ja homoseksuaalisuudestasi.