Republikaaniedustaja tuli ulos kaapista (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • Homopallero
  • 5.5.2012 15:50
Sinänsä aika ylevää toimintaa, mutta itse kiinnittäisin huomiota siihen, että republikaanien kaltaiset puolueet pohjautuvat nimenomaan uskonnolliseen ihmisvihaan (siis henkisessä mielessä: kiihkoilijamiljonääreillä on toki oltava oikeus olla materialisteja). Koko aatesuuntauksen yhteiskuntanäkemys pohjautuu sen kannattajien omaan älylliseen puutteeseen, jota he kompensoivat ja peittelevät haluamalla sulloa ihmiset ahtaisiin sosiaalisiin muotteihin, koska joku pyhä kirja sanoo niin. Omistusoikeus on toki, mutta henkinen vapaamielisyys on itseään häpeilevälle ihmisvihaajarepublikaanille yleensä liikaa. He edellyttävät, että kaikkien on oltava yhtä rajoittuneita niin kuin he itse.
  • 2 / 2
  • Onnellinen mies
  • 5.5.2012 19:17
Kansanedustaja Zach Wyatt on ihastuttavan ryhdikäs mies. Hän on ylpeä homoseksuaalina miehenä. Hän arvostaa, rakastaa ja kunnioittaa itseään homoseksuaalina miehenä, eikä edes pyri esittämään jotakuta muuta jossakin muualla. Juuri näin! Sinä homoseksuaali mies, kuka ja missä lienetkin, ole aina ja kaikkialla ainakin hitusen verran ylpeä itsestäsi homoseksuaalina miehenä. Arvosta, rakasta ja kunnioita itseäsi aina ja kaikkialla missä oletkin. Se antaa lujan ja vakaan perustan elämälle tässä useinkin kovin ketkuilevassa ja retkuilevassa maailmassa. Kun sitten elämäsi matkalla kohtaat toisia itseään arvostavia, rakastavia ja kunnioittavia homoseksuaaleja miehiä, jotka vieläpä ovat ylpeitä homoseksuaalisuudestaan, niin mielessäsi, sielussasi ja sydämessäsi kokemasi ilo on suunnaton.
Onnea elämään kansanedustaja Zach Wyatt´ille, vaikka hän ei tätä tekstiä luekaan, ja onnea ja menestystä elämääsi homoseksuaalina miehenä sinulle, joka tämän olet lukenut. Ole aina ja kaikkialla ainakin hitusen verran ylpeä itsestäsi ja homoseksuaalisuudestasi.