Amerikkalaiset homovastaiset vihajärjestöt siirtyneet likaisiin temppuihin

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 5

Äskettäin nettiaktivisti paljasti uskonnollisen oikeiston salaisen Fabook-ryhmän nimeltä "Truth4Time". Listan jäseninä oli kaikkein pahamaineisimpia homovihaajia, kuten Maggie Gallagher, National Organization for Marriage - NOM-järjestön perustajajäsen, viime aikoina julkisuudessa homoja voimakkaasti mustamaalannut henkilö, sekä Scott Lively, joka on syytteessä epäiltynä osallisuudesta Ugandan surullisen kuuluisaan "Tappakaa homot" -lakialoitteeseen. Ryhmään kuului useita muita tunnettuja homovihaajia. FB-ryhmän aikeena oli ryhtyä levittämään laajamittaisesti vääristeltyä homovastaista aineistoa lääkäreille ja koulujen johtokunnille. Tarkoituksena oli myös mennä homomyönteisille sivuille kommentoimaan ja "liputtaa" *) homomyönteisiä FB-sivustoja niin, että nuo sivut suljettaisiin.

Ryhmään kuulunut henkilö alkoi epäillä koko offensiivin järkevyyttä vuosi tiedon nettiaktivistille. Välittömästi Truth4Time-FBryhmän paljastuttua, se hajosi. Kuvakaappaukset ryhmän jäsenistä julkistettiin internetissä.

Uutisen lähde: Huffington Post

*) "Liputtaminen" Facebookissa tarkoittaa asiattoman sisällön ilmiantamista erityistä ilmiantopainiketta käyttäen. Kun noita ilmiantoja tulee jostain sisällöstä kylliksi, se suljetaan automaattisesti tai se aiheuttaa hälytyksen jossain päin ylläpitoa ja sivu suljetaan käsin.

***********

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Likaisten temppujen joukkoon kuuluu myös pari kuukautta sitten paljastunut NOM-järjestön salainen suunnitelma, jolla amerikkalainen homoyhteisö ja etniset yhteisöt olisi provosoitu toistensa kimppuun. Suunnitelman paljastuminen oli NOM:ille hyvin vahingollinen ja aiheutti Yhdysvalloissa laajalti suuttumusta.

Uutinen Huffington Postissa

5 kommenttia

Likaisilla tempuilla on hämmästyttävä kyky osua tekijänsä vahingoksi.
Nämä operaatiot ovat paljastuneet. Tärkeää olisi saada julki vielä piilossa olevat suunnitelmat.