Hohto 2012 - Joensuun sateenkaaritapahtuma käynnistyy

  • Uutinen
  • Pride
  • Sami Mollgren

Joensuun seksuaalinen tasavertaisuus Hobiles ry järjestää 10. - 14. huhtikuuta 2012 Hohto-sateenkaaritapahtuman. Tiistaista lauantaihin on ohjelmaa hiljentymisestä bileisiin ja elokuvanäytöksistä flashmobbaukseen. Viikko huipentuu lauantaina järjestettävään Hohto-kulkueeseen.

Viisipäiväisen tapahtuman tarkoituksena on tarjota mahdollisuus seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille (homo, lesbo, bi, trans, inter) ja heidän ystävilleen viettää aikaa yhdessä Pohjois-Karjalan alueella. Tapahtuman luvataan olevan tarkoitetun aivan kaikille.

Hohto käynnistyy tiistaina klo 15 torilla FlashMob-tapahtuman merkeissä ja jatkuu myöhemmin illalla Suvantokadulla hengailuiltamilla. Keskiviikkona on luvassa elokuvanäytös elokuvateatteri Tapiossa, kuten myös torstaina ja perjantaina. Elokuvalipun hinta on 5 euroa, Setan jäsenille 4 euroa. Kaikkiin kolmeen näytökseen voi ostaa sarjalipun kahden näytöksen hinnalla. Torstaina hiljennytään Joensuun luterilaisessa kirkossa Sateenkaarimessussa klo 18 alkaen. Perjantaina on bileet Ilosaaren Siltakadulla Kerubissa, jossa on pääesiintyjänä Ukkosmaine. Perjantain Bilelippujen hinta on 7 euroa, Setan jäsenille 5 euroa.

Lauantaina 14.4. järjestetään pride-henkinen Hohto-kulkue. Se starttaa torilta kello 13 ja etenee Ystävyyden puistoon. Lauantai-iltapäivänä on vielä ohjelmassa keskustelutilaisuus ja illalla biletystä valtaamalla Kerubin Lauantaidisco.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hohto-sateenkaaritapahtuma on järjestetty Joensuussa vuodesta 2004 lähtien.

hohto.info
www.hobiles.fi
www.facebook.com/Hobiles

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!