Valokuva paljastaa: Risteilyaluksen parvekkeella julkista seksiä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Kaksi amerikkalaismiestä pidätettiin Celebrity Summit -risteilyaluksella pienessä Dominican saarivaltiossa. Heitä syytettiin seksistä laivan kannella. Kotona he ovat kertoneet oman versionsa tapahtumien kulusta.

Nyt Queertyn sivulla on maista otettu kuva tapahtumista. Miehet näkyvät selvästi toisiinsa painautuneina. Tulee mieleen, että miehet haluavat ehkä julistaa seksin ilosanomaansa kehitysmaan kansalaisille. Lukijakommenteissa monet ovat ärtyneitä tai pöyristyneitä. Miesten oma tarina ei ollut totta.

Vastaavanlaisia tilanteita, joissa tarinat ovat vastakkaisia, on ollut Euroopassakin. 2007 Hampurin CSD-juhlassa Alsterin rannalla kaksi miestä pidätettiin sopimattoman käytöksen vuoksi. "Mehän vain suudeltiin", oli miesten kommentti ja prideaktivistit pöyristyivät poliisin otteista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Heinäkuussa 2007 Roomassa Colosseumin vierellä poliisi otti kiinni kaksi miestä liian näkyvän hiplailun vuoksi. "Mehän vain suudeltiin" ja Colosseumilla järjestettiin vastalauseena poliisin käyttäytymiselle homosuudelmatalkoot.

Kuva Queertyssä
Miesten oma tarina

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!