Cabaret ja Berliini jälleen Teemalla

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • vaeltaja2006
  • 1

Cabaret on kestosuosikki. Sitä esitetään mm. Lahden kaupunginteatterissa jossa seremoniamestarina on Jorma Uotinen. Tänä iltana Cabaret-elokuvasta saavat nauttia ne, jotka viettävät lauantai-iltaa kotona. Elokuva on antanut paljon virikkeitä drag-kulttuurille. Teemalla Berliini-kooste alkaa klo 21.

Lahden esitystä kuvataan teatterin sivuilla näin:

"Weimarin tasavallan 30-luvun yökerhoelämä on kiehtovaa ja kiihkeää. Berliini on aikakautensa kabaree-elämän ehdoton ykköspaikka. Sally Bowleskin haluaa tähdeksi, siksi hän on tullut Berliiniin. Kit Kat Klubilla kommentoidaan ympäröivän maailman tapahtumia kunnon kabaree-meiningillä. Klubin sieluna toimii seremoniamestari Jorma Uotinen, joka laulaa ja tanssii itse, mutta on tehnyt myös koreografiat kaikkiin häikäisevän monimuotoisiin tanssinumeroihin. Kaikki tuntevat laulut Money makes the world go around tai Cabaret".

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Berliinissä on jälleen ensi viikon lopulla nahka- ja fetissi-ihmisten supertapahtuma, Berliinin pääsiäinen. Lauantaina valitaan uusi Mr Leather Germany. Melkein kaikki alan baarit ovat tavalla tai toisella mukana. Ulkomaisia vieraita on tuhansia.