Wowereit lahjoitti matkarahan homojen infokeskukselle

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006


Berliinin homo pormestari Klaus Wowereit päätyi alkuviikosta Bild Zeitungin otsikoihin, kun selvisi, että hän on saanut vuonna 2002 ja 2003 ilmaismatkat Espanjaan ja Lontooseen. On käyty esim. golffaamassa. Tiedotustilaisuudessa toissa päivänä Wowereit kertoi lahjoittaneensa matkarahat hyväntekeväisyyteen. Tänään Tagesspiegel-lehti kertoo, että homojen infokeskus Mann-o-Meter on saanut 16.7.2002 lahjoituksen pormestarilta. Lahjoitus oli suunnattu Berliinin väkivaltapuhelimelle "Maneolle".

Wowereit on ollut kovan paineen alla, kun paljastui, että liikemiehet ovat antaneet lahjamatkoja yksityiskoneella. Wowereit oli kuitenkin kaukonäköinen ja lahjoitti matkarahat hyväntekeväisyyteen. Muutama viikko sitten Saksan presidenttti joutui eroamaan, kun hän sai lahjoja liikemiehiltä.

Oppositio on tietenkin iskenyt Wowereitiin. Tapahtumat on tarkasti selvitettävä. Asia on Vihreiden mukaan vietävä oikeusvaliokuntaan, mutta kun tässä viivytellään, syntyy epäilys, että lisää paljastuksia voi olla tulossa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!