Kristillistä lähimmäisenrakkautta

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Lassi Valve
  • 9

Yhdysvaltain Republikaanisen puolueen ehdokas Texasin senaattiin, Craig James tuomitsi vaalikeskustelussa sen, että Dallasin entinen pormestari Tom Leppart oli osallistunut Gay pride-marssiin. Se on kuulemma Yhdysvaltain kansalaisten moraalin vastaista. Craig James väittää homoseksuaalisuuden olevan valinta. ”Jos he valitsevat tämän, heidän on vastattava Herramme edessä valinnastaan. Parisuhteita ei pidä edes siunata.”

Canteburyn entinen arkkipiispa, Lordi Carey on tuominnut sen, että Englannin pääministeri David Cameron kannattaa tasa-arvoista avioliittoa. Arkkipiispan mukaan sen enempää Englannin hallituksella kuin kirkollakaan ei ole oikeutta muuttaa avioliiton määritelmää.
Homoaktivisti Peter Tatchellin mukaan Lordi Careyn tuki samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisten avioliittojen kieltämiselle on homofobista ja syrjivää.

Uskonnollinen Caridades Católicos de Colorado-niminen järjestö, joka on välittänyt monia adoptioita tässä Yhdysvaltain osavaltiossa, on uhannut lopettaa adoptiotoimintansa, mikäli osavaltio hyväksyy samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisten parisuhteiden virallistamisen. Tällä menettelyllään järjestö painostaa Coloradon senaatin republikaanijäseniä vastustamaan homoparien tunnustamista.

Zimbabwen presidentti, katolisen koulutuksen saanut Robert Mugabe on valmis lähettämään Englannin pääministerin helvettiin, tämä kun painostaa Zimbabwea ja muita Afrikan maita tunnustamaan seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeudet. Suuren afrikkalaisjohtajan aatoksia: ”Väitin homojen olevan pahempia kuin siat ja koirat. Väitin niin, koska siat ja koirat tietävät, että on olemassa uroksia ja naaraita, ja niitä on peräti Raamatussa, joka käskee lisääntymään avioliitossa.”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Bexarin piirikunnassa Texasin osavaltiossa Yhdysvalloissa vietetään vuodesta 1989 lähtien vuosittain joukkohäitä. Tämän vuoden seremoniaa johti Yhdysvaltain baptistikirkon pastori Joe Sullivan. Sullivan tuomitsi sen, että monet homoparit osallistuivat seremoniaan. Hänen mukaansa he osallistuivat vain näyttääkseen olevansa ”vastenmielisiä”. Pastori on uhannut homoja ”Jumalan kostolla, elleivät he luovu tavoistaan”. Sullivan lisäsi, että ”vaimojen on noustava kello 2 aamuyöllä leipomaan sitruunapiiraita, jos heidän aviomiehensä niin käskevät”.

Universo Gay (Epanja)
Universo Gay (Espanja)
Universo Gay (Espanja)

9 kommenttia

Niinhän se on käynyt tuossa naapuri-Venäjälläkin että vallankumouksen alun jälkeen homoseksuaalisuuden rangaistavuus poistettiin siellä laista ... mutta sitten kun ortodoksimunkkien nuorenapoikana kasvattama ja koulima "isä aurinkoinen" Stalin tuli valtaan, tuli homoseksuaalisuus laissa tuomittavaksi.

Ja sitten kun tuo järjestelmä kaatui, eikä uskontovaltakaan maata ollut vielä vallannut, homoseksuaalisuudesta tuli taas laillista ... mutta nyt viime vuosina, kun yhdellä jos toisellakin nyky-Venäjän silmäätekevällä ja vallankahvoissa olijalla on alkanut roikkua ristejä kauloissaan, homot ja muut seksuaalivähemmistöt ovat saaneet taas tuntea ristintaakan nahoissaan.

Nyt Yhdysvalloissa, kun Obaman hallinto on ajamassa tasa-arvoista avioliittoa koko liittovaltion tasolle, ovat monet uskonnolliset tahot uhanneet lopettaa liki kaiken avustustoiminnan, mikäli avioliittolakia muutetaan. Kovat on pelimerkit rakkauden suosimista vastaan, kun lähimmäisenrakkauden kyvyt noilta noin lerpahtavat.

Aiheeseen liittyvistä muista ja menneistäkin tapahtumista hyvää kerrontaa on tässä blogissa, sen homoihin liittyvissä kirjoituksissa

http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/search/label/homoseksuaalisuus

Kommenttia muokattu: 02.03.2012 klo 21:52
Eroa kirkosta-palvelun kehittäneen Jori Mäntysalon blogi ilmestyy Kotimaa24-verkkosivuilla. Mäntysalo on uskonnoton ja hän kannattaa tasa-arvoa. Haaviston kannatus presidentinvaalissa kertoo hänen mielestään sen, että tasa-arvo edistyy Suomessa kiihtyvällä vauhdilla.

Mäntysaloa ärsyttää myös tosiuskovaisten perättömät jutut homoista, lesboista ja sateenkaariperheistä. Hän kirjoittaa uskonnon haitoista: ”Uskonto on jarruttanut tasa-arvoa. Naiset ja homoseksuaalit, ei kai muuta tarvitse sanoa. Jos ihminen uskoo johonkin olemattomaan, on ehkä taipumus uskoa muuhunkin.”

Tänään Mäntysalo halusi tietää, mitä todisteita tosiuskovaisilla on homoliittojen haitallisuudesta, koska he niitä aina haukkuvat. Liisa Sorsa -niminen tosiuskova kommentoi heti: ”Roolimallien sekavuus. Lesbopari ei kykene vetämään selkeitä rajoja voimakastahtoiselle lapselle. Homopari ei ymmärrä tytön mielenliikkeitä” ja niin edelleen.

Provosoivasta otsikosta huolimatta Mäntysalo kannattaa tasa-arvoa. Hän haluaa otsikolla kannustaa homovihamielisiä tulemaan kaapista kertomaan valheitaan:

http://www.kotimaa24.fi/blogit/article/?bid=131&id=30974