Seta joutuu muuttamaan. Myös HeSetalle uusi osoite.

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren

Seta ry joutuu muuttamaan pois nykyisistä tiloistaan Pikku Huopalahdesta kesän loppuun mennessä, koska toimitilat menevät alta. Tilojen omistaja tarvitsee tilat muuhun käyttöön joten valtakunnallinen Seta ja joukko muita talossa vuokralla olevia joutuu hankkimaan uudet tilat itselleen. Tulevan toimipaikan etsintä on käynnissä ja uudesta osoitteesta toivotaan voitavan tiedottaa kesän alkuun mennessä. Uusia tiloja tarvitaan viimeistään 1. elokuuta.

Setan tiloja käytetään sekä toimisto- että asiakastyössä. Tiloissa järjestetään koulutusta ja niissä kokoontuu erilaisia ryhmiä. Työhuoneita tarvitaan runsaalle kymmenelle hengelle ja lisäksi tarvitaan erilaisia kokous-, koulutus- ja ryhmätiloja, sekä sosiaalitilat. Tilalta vaaditaan myös esteettömyyttä ja mahdollisuutta järjestää modernit tietoliikenneyhteydet.

Muuton vuoksi Setan toiminnoissa on todennäköisesti odotettavissa katkos kesällä.


Setan paikallisjärjestö Helsingin seudun Seta ry puolestaan muuttaa Sörnäisistä Ruoholahteen maaliskuun aikana.

Aiemmin Setan ja HeSetan yhteiset toimitilat olivat Helsingin Hietalahdessa, torin reunalla, josta molemmat muuttivat vuonna 2005 Pikku Huopalahden tiloihin. HeSeta ehti toimia muutaman vuoden Pikku Huopalahdessa, josta se joutui vaihtamaan edullisempiin tiloihin Sörnäisiin vuonna 2008 kavallustapauksen aiheuttamien talousongelmien vuoksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Setan ja HeSetan muutot eivät liity toisiinsa.

www.seta.fi
www.heseta.fi
seta.fi: Seta muuttaa - etsimme toimitilaa!

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!