Unkari: Unionin rahoilla nuorten seksiä, avoliittoja ja homoliittoja vastaan

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 3

Perjantaina perustettiin Budapestissa Unkarin perhetieteellinen seura. Sen toimintaohjelmasta käy ilmi, että se taistelee perinteisen avioliiton puolesta vapaata seksiä, avoliittoja ja homoliittoja vastaan. Vastaavanlainen seura on ollut ennenkin, mutta nyt toimintaa kehitetään eteenpäin ja virallista rahaa saadaan EU:lta. Maan hallitus tukee seuran toimintaa. Nyt aiotaan tutkia seksuaalisuutta, perhettä ja avioliittoa laaja-alaisesti. Viesti on kuitenkin selvä: perinteiset seksuaalisuuden ja perhe-elämän muodot ovat parempia. Vahingollisia ilmiöitä on pyrittävä heikentämään.

Vahingollisia ilmiöitä ovat esiaviolliset sukupuolisuhteet, avoliittojen kaltaiset elämäntavat ja ei-heteroseksuaaliset suhteet. Seura pyrkii suosimaan avioliittojen solmimista. Terve perhe on miehen ja naisen liitto. Avoperheitä ja niiden lapsia pidetään seuran julistuksessa huonompiarvoisina. Abortteihin suhtaudutaan kielteisesti.

Julistuksessa paheksutaan median antamaa ihmiskuvaa. Se on täynnä valheita, primitiivisyyttä ja kulttuurinvastaisuutta. Media innostaa yhdenyön suhteisiin, single-elämään, biseksuaalisuuteen ja poly-suhteiiin.

Seuralla on iso työ. 42% avioliitoista katkeaa. Abortteja tehdään kymmeniä tuhasia. Nuorista tytöistä 70% on saanut HPV-tartunnan (löytyy vasta-aineita). Maan tieteellinen akatemia tukee seuran toimintaa, joten sillä on vahva valtiollinen asema. Viisi akateemikkoa on suojelijoina.

Unkarilainen homojärjestö otti heti kantaa. Kyseessä on homofobinen, tieteen taakse kätkeytyvä seura, joka ainoastaan ruokkii vihaa erilaisia ihmisiä kohtaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu


Kouluissa alkaa perhekasvatus

Ehkä isompi ongelma on, että kouluissa alkaa syksyllä säännöllinen ja pakollinen perhekasvatus. Opettajille järjestetään juuri koulutusta. Opettajakoulutuksesta huolehtii väestön kasvua edistävä järjestö. Opetuksessa käsitellään perheen konfliktien ratkaisua, kumppanin löytämistä, sukupolvien välisiä suhteita, mutta myös kielteisiä asioita, kuten mainosmaailman haitallisten vaikutusten tunnistamista,

Opettajakoulutusta suunnitteleva väestökasvuasiantuntija ja psykologi Mária Kopp on ollut yhteistyössä mm. Suomen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa ja on hankittu tietoa avioliiton edullisista vaikutuksista elinikään. Avoliitoissa ja homoliitoissa on tilastollisesti lyhyempi elinikä.


Venetsia-komitea tutkii Unkarin perhelainsäädäntöä

Euroopan neuvoston nimittämä Venetsia-komitea arvioi ja tutkii eri maiden perustuslain säädöksiä ja säädösten suhdetta demokratian toteutumiseen. Nyt tarkasteluun on otettu Unkarin uusi perustuslaki, joka mm. kieltää homoavioliitot. Perustuslakia on täydennetty perhesuojelulailla ja perhe tarkoittaa heteroavioliittoa.

Kaksitoista unkarilaista asiantuntijaa on käynyt läpi lainsäädäntöä ja he antoivat menneellä viikolla lausuntonsa Venetsian komitelle. Asiantuntijoiden mukaan perheen suojelulaki on syrjivä, ja se perusteettomasti rajoittaa perheen käsitettä. Avopariperheet ja rekisteröidyssä parisuhteessa elävät eivät lain mukaan muodosta perhettä. Perheen suojelulaki on vastoin ihmisoikeustuomioistuimen ottamaa kantaa. Perhettä ei voida kaventaa vain avioliitton sisälle vaan on huomioitava kaikki yhteiselämän muodot - myös samaa sukupuolta olevien liitot.

Venetsia-komitea jättää aikanaan lausuntonsa EU-komissiolle. EU-komissio voi vaatia perustuslain korjaamista, mutta prosessi tulee olemaan hankala, koska pääministeri Orban ei ole reagoinut erityisen aktiivisesti tähänkään mennessä esitettyihin muutosvaatimuksiin.

(Lähteenä mm. Népszabadság)

3 kommenttia

Tuohan

"Vahingollisia ilmiöitä ovat esiaviolliset sukupuolisuhteet, avoliittojen kaltaiset elämäntavat ja ei-heteroseksuaaliset suhteet. Seura pyrkii suosimaan avioliittojen solmimista. Terve perhe on miehen ja naisen liitto. Avoperheitä ja niiden lapsia pidetään seuran julistuksessa huonompiarvoisina. Abortteihin suhtaudutaan kielteisesti."

muistuttaa aivan yks yhteen konservatiivisten islamististen maiden käsitystä. Islam on siis konkreettisesti valloittanut Unkarin.
Humanin käsitys vastaa mielestäni hyvin todellisuutta.
Suomessa puolestaan perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit edustavat parhaiten vanhoillista islamia.

Suomalainen juristi ja ihmisoikeusaktivisti Husein Muhammed kirjoittaa, että on hullunkurista, että puolueista juuri perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit meluavat eniten islamista, kun ne samaan aikaan muistuttavat puolueista ylivoimaisesti eniten islamin vanhoillista tulkintaa lähes kaikissa yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja perhepolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Muhammed kirjoittaa myös, että mikäli perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit muodostaisivat jollain keinolla enemmistöhallituksen, maamme ihmisoikeuslainsäädäntö menisi kertaheitolla useita vuosia taaksepäin. Suomen maallinen lainsäädäntö alkaisi muistuttaa vanhatestamentillista Mooseksen lakia ja samalla tietenkin perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien kammoamaa islamin shariaa.
Lisäksi Timo Soini, Päivi Räsänen ja imaami Hajjar kannattavat koulujen tunnustuksellista uskonnonopetusta ja uskonnollisen aivopesun lisäämistä.

Kommenttia muokattu: 27.02.2012 klo 02:48