Unkari: Unionin rahoilla nuorten seksiä, avoliittoja ja homoliittoja vastaan (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 26.2.2012 19:49
Tuohan

"Vahingollisia ilmiöitä ovat esiaviolliset sukupuolisuhteet, avoliittojen kaltaiset elämäntavat ja ei-heteroseksuaaliset suhteet. Seura pyrkii suosimaan avioliittojen solmimista. Terve perhe on miehen ja naisen liitto. Avoperheitä ja niiden lapsia pidetään seuran julistuksessa huonompiarvoisina. Abortteihin suhtaudutaan kielteisesti."

muistuttaa aivan yks yhteen konservatiivisten islamististen maiden käsitystä. Islam on siis konkreettisesti valloittanut Unkarin.
Humanin käsitys vastaa mielestäni hyvin todellisuutta.
Suomessa puolestaan perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit edustavat parhaiten vanhoillista islamia.

Suomalainen juristi ja ihmisoikeusaktivisti Husein Muhammed kirjoittaa, että on hullunkurista, että puolueista juuri perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit meluavat eniten islamista, kun ne samaan aikaan muistuttavat puolueista ylivoimaisesti eniten islamin vanhoillista tulkintaa lähes kaikissa yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon ja perhepolitiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

Muhammed kirjoittaa myös, että mikäli perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit muodostaisivat jollain keinolla enemmistöhallituksen, maamme ihmisoikeuslainsäädäntö menisi kertaheitolla useita vuosia taaksepäin. Suomen maallinen lainsäädäntö alkaisi muistuttaa vanhatestamentillista Mooseksen lakia ja samalla tietenkin perussuomalaisten ja kristillisdemokraattien kammoamaa islamin shariaa.
Lisäksi Timo Soini, Päivi Räsänen ja imaami Hajjar kannattavat koulujen tunnustuksellista uskonnonopetusta ja uskonnollisen aivopesun lisäämistä.

Kommenttia muokattu: 27.02.2012 klo 02:48
  • 3 / 3
  • vaeltaja2006
  • 27.2.2012 15:24
Tänään Amnestyn unkarilainen HLBT-ryhmä toivoo yhteydenottoja uuden perhetieteellisen seuran suuntaan. Vaatimus on, että seuran pitää luopua syrjivästä toimintapoliitikastaan HLBT-ihmisiä kohtaan.

Facebook-teksteistä käy ilmi, että Kansallinen perhe- ja sosiaalipolitiikan insituutti on uuden seuran taustavoimana. Instituutin pehepoliittinen johtaja Péter Farkas on uuden seuran varapuheenjohtaja. Liikutaan selvästi valtiollisella tasolla.