Espanjan hallituspuolueen edustaja puolusti homoavioliittoja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Espanjan hallituspuolueen, vanhoillisen Partido Popularin edustaja maan parlamentissa, Alfonso Alonso puolusti samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisiä avioliittoja Espanjan televisiolle (TVE) antamassaan haastattelussa. Hän tuki näin maan oikeusministerin Alberto Ruiz-Gallardónin myönteistä kantaa homoliittoihin.
Alonso muistutti, että hän Victorian pormestarina oli ensimmäinen Partido Popularin pormestari, joka hyväksyi homoparit.

Puolueen edustaja lievensi kuitenkin lausuntoaan sanomalla sen olevan ”henkilökohtaisen mielipiteen”, jota puolueen johtajat ehkä eivät jaa. Hän halusi näin välttää oikeusministerin ja Mariano Rajoyn hallituksen muiden jäsenten välisen homoavioliittoasiasta syntyneen kiistan uusiutumisen.

Alonso lisäsi haastattelussa, että ”on eri asia olla samaa tai eri mieltä avioliiton määritelmästä ja siitä, onko homojen ja lesbojen oikeuksia suojeltava, koska näitä oikeuksia on suojeltava”.

Universo Gay (Epanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

1 kommenttia

Espanjan katolinen kirkko jatkaa taisteluaan sekä abortteja että homojen oikeuksia vastaan.

Piispojen mukaan abortti on suurempi ongelma kuin työttömyys homojen oikeuksista puhumattakaan. Piispat haluavat uuden oikeistohallinnon muuttavan aborttilakia sekä peruvan tasa-arvoisen avioliittolain.

Homous tuntuu kiinnostavan yli kaiken.
Córdoban piispa Demetrio Fernández kertoi Tapaninpäivän saarnassaan, että Yhdistyneissä kansakunnissa (YK) toimii salaliitto. Paavillisen hallinnon perheministeri kardinaali Antonelli oli nimittäin kertonut piispa Fernándezille, että YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö UNESCO:lla on salainen suunnitelma.

UNESCO:n salaisen 20-vuotissuunnitelman tarkoituksena on muuttaa puolet maailman ihmisistä homoiksi, tiesivät piispat. Tavoitteeseen pääsemiseksi on kuulemma laadittu erityiset ohjelmat, joihin kuuluu myös tälläkin hetkellä jatkuva ideologinen aivopesu kouluissa, kirkonmiehet valistivat.

Ajatella. Miljardeja homoja ja lesboja, jee.

El País –lehden englanninkielinen uutinen:

http://www.elpais.com/articulo/english/Abortion/bigger/problem/than/joblessness/says/Catholic/Church/elpepueng/20120101elpeng_3/Ten