Kotimaa24: työsuojeluviranomaiset tyytymättömiä Kansanlähetyksen homoselvitykseen

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 1

Työsuojeluviranomaiset tulevat tiukkaamaan SEKL:ltä lisäselvityksiä heidän homokielteiseen rekrytointikantaansa.

Homokielteisestä linjastaan tunnettu Suomen evankelisluterilainen kansanlähetys (SEKL) joutui antamaan työsuojeluviranomaisille selvityksen viime syksyn lausunnostaan, jonka mukaan he eivät palkkaa homosuhteessa eläviä henkilöitä.

Nyt Etelä-Suomen aluehallintovirasto toteaa: "Vastaus on suppea ja ristiriidassa järjestön kotisivujen kanssa. Asian selvittely ei ole päättynyt."

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kotimaa 24:n uutinen

1 kommenttia

SEKL eli Kansanlähetys kuuluu Suomen Evankeliseen Allianssiin (SEA). Sen voidaan katsoa olevan Suomessa tällä hetkellä toteutetun homojen ihmisoikeuksia vastaan käydyn taistelun päätoimija.

Kansanlähetyksen homo-ongelmaiset johtajat ilmoittivat lokakuussa 2011, että Kansanlähetys syrjii avoimesti homoja ja homopareja. Se kävi ja käy edelleen selvästi ilmi myös heidän painetusta ohjelmastaan.

Etelä-Suomen työsuojeluvirasto aloitti, kuten sen viranomaistehtäviin kuuluu, työsuojelutarkastuksen Kansanlähetyksessä.

Tästähän tosiuskovaiset riemastuivat. Hehän eivät voineet lainkaan ymmärtää, että Suomessa noudatetaan tasavallan lakeja, asetuksia ja määräyksiä eikä suinkaan vanhan satukirjan säkeitä. Tosiuskovaisten olematon yhteiskuntatietous ilmenee kommenteista, joissa he syyttävät homoja siitä, kun työsuojeluviranomaiset toimivat lain säädösten mukaisesti.

Kun Kotimaa24-sivusto kertoi marraskuussa työsuojelutarkastuksesta, kommentteja ilmestyi heti:
http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/6511-kansanlahetyksen-homokanta-johtaa-tyosuojelutarkastukseen

Nyt kun työsuojeluviranomaiset eivät pidä Kansanlähetyksen selvityksiä riittävinä, Kansanlähetys on aloittanut jälleen taistelun tasa-arvoa vastaan. Sillähän on rahaa, valtaa ja työntekijöitä.
Yksi esimerkki:
http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/usko/2129/dosentti_juha_ahvio_suomessa_vallalla_totalitaarinen_demokratia
---

Jutussa mainittiin Allianssi eli SEA. Sen voidaan katsoa olevan Suomessa tällä hetkellä toteutetun homojen ihmisoikeuksia vastaan käydyn taistelun päätoimija. SEA:n Allianssi, sen toimihenkilöt ja kannattajat pitävät yllä kaikin keinoin ja suurella rahalla nykyistä homojen ihmisoikeuksien vastaista ja vihamielistä ilmapiiriä yhteiskunnassamme. Useimmat Allianssiin kuuluvat yhdistykset ja niiden toimihenkilöt levittävät päivittäin eri tiedotusvälineissä ja omissa julkaisuissaan solvauksia ja valheita homoista.

SEA:n jäsenjärjestöistä muun muassa Kansanlähetys, Sley ja OPKO (opiskelija- ja koululaislähetys), julkaisevat esim. nuorille suunnattua Nuotta-lehteä, jonka eräs päätehtävistä on tyrkyttää valheita homoista ja lesboista Suomen nuorille.

Nuotan sivuilta voi lukea mm., että ”homoseksuaalisuus on varhain syntynyt kehityshäiriö. On harvinaista, että homoseksuaalit löytäisivät syvällä tasolla olevan tyydytyksen toisesta homoseksuaalista”. Tässä oli vain pari esimerkkiä Nuotta-lehdessä olevasta panettelusta ja valehtelusta, jota se tyrkyttää nuorille totuutena.
Nuotta on myös Älä alistu –nimisen homonparannuspuoskarointikampanjan päätoimija.
Nuotasta on lisäksi viron- ja venäjänkielinen versio. Homovihan lisääntyminen Virossa ja Venäjällä ei ihmetytä enää.

SEA:n eli Allianssin jäseniin kuuluvat luonnollisesti myös ne homovastaiset lähetysjärjestöt, joilta Vantaan ja Helsingin seurakunnat epäsivät rahallisen tuen eli Kansanlähetyksen lisäksi Sley, Sanansaattajat ja Kylväjä.

Kansanlähetykseen alaisuuteen kuuluu mm. Kansanlähetysopisto. Sen rehtori Niilo Räsänen, joka on homovastaisen sisäministerin Päivi Räsäsen puoliso, rinnasti lehtihaastattelussa homouden moniavioisuuteen ja alaikäiseen sekaantumiseen.

Kansan Raamattuseura (ev-lut kirkko tukee tätäkin vihamielistä porukkaa), Vapaakirkko ja Aslan kouluttavat yhdessä niin kutsuttuja RE-sielunhoitoterapeutteja, joiden eheytyspuoskaroinnista on ollut juttua aiemmin. Aslan ry:n johtajayksilöt puolestaan muistamme heidän aggressiivisesta homovihamielisyydestään ja poikkeuksellisen sairaalloisista käsityksistään.

SEA:n eli Allianssin jäsenjärjestöistä löytyy luonnollisesti myös Vapaakirkko, joka on tarjonnut tiloja homonparannuspuoskarointia harjoittavalle Aslan ry:lle. Aslanin kotipesä on amerikkalainen Exodus International, joka on ihmisoikeusjärjestöjen listaama maailmanlaajuinen homovihajärjestö.

SEA:n Allianssin jäseneksi on liittynyt myös Suomessa toimintansa aloittanut monikansallinen propagandakanava IRR-TV. Saa nyt sitten nähdä ja kuulla, minkätyyppistä vääristelyä se homoista eetteriin ja kaapeliin työntää.

Äänekkäimmät homojen ihmisoikeuksien vastustajat löytyvät siis SEA:n Allianssin riveistä tai tavalla taikka toisella niihin yhteydessä olevilta. Tyypillistä kaikille on, että he halveksivat, alempiarvoistavat, solvaavat ja levittävät valheita homoista ja lesboista. Ihmisoikeuksien kyseessä ollessa voidaan rehellisesti sanoa, että Allianssi on homoihin ja lesboihin kohdistuvan pahuuden keskittymä.

Kuka tai mikä Allianssin pahuutta rahoittaa? Yhteiskunta. Valtio kerää kirkollisveron, josta kustannetaan suurelta osin homovihaa levittävien järjestöjen toiminta. Sitä kutsutaan yhteiskunnan rahoittamaksi homovihaksi eli institutionaaliseksi homofobiaksi.