Kimmoliisa ei katoa eetteristä, vuoden palkinnot jaettu

  • Uutinen
  • Viihde, kulttuuri ja media
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 1

Kimmoliisa-gayradio-ohjelmaa on tehty Lähiradioon 100,3 MHz Kansan Sivistystyön Liiton eli KSL:n studiosta, ja joka toinen viikko torstaisin on tehty uusi lähetys ja seuraavana torstaina se on uusittu. Nyt KSL luopuu suorista lähetyksistä ja tekee ohjelmia vain nettiin. Miten käy Kimmoliisalle?

Kimmoliisan toimituksesta kerrotaan, että Kansan Radioliitto jatkaa lähetystoimintaa Lähiradion taajuudella, ja sieltä on luvattu ohjelma-aikaa Kimmoliisalle kerran kuussa torstaisin klo 18-19. Näin ollen Kimmoliisa jatkaa lähetyksiään, tosin harvemmin.

Tänään on lähetyspäivä, mutta tämä lähetys menee ilmeisesti vain nettiin. Ohjelman haastatteluja voi kuunnella myös ranneliikkeen kautta heti illalla.

Tänään lähetyksessä julkaistaan KimmoLiisa Awards-tulokset eli vuoden 2011 parhaat levyt ja leffat. Juontohommissa Mika, vieraana elokuvaohjaaja Liesko.

*****

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tässä on KimmoLiisa Awards-tulokset

(ohjelma kokonaisuudessaan musiikkeineen tässä
http://www.kslradio.fi/archives/category/kimmoliisa )

Audio
Alkuosa, kesto 10 min (ei musiikkeja)

Lisää tulossa Soinin vaalitentin jälkeen

Audio
osa 2, kesto3min 20 sek
Audio
Osa3, kesto 3 min 50 sek
Audio
Tässä jakosssa puhutaan elokuvasta, ensin ulkomaiset ja sitten alkua kotimaisiin. Kesto yli 11 min.
Audio
Tässä jaksossa kotimaisen elokuvan kärki. Sitten turhin musiikillinen akti -palkinto. Sitten musiikkivideoiden sarja. Best dance- kategoria. Kesto n. 11 min 30 sek
Audio
Ulkomainen albumi. Kesto 2 min 20 sek
Audio
Vuoden 2012 ilmiöistä keskustelua. Elokuvia, presidentinvaalit, tv-ohjelmista, musiikkirintamalta, kesto 11 min 20 sek.
Audio
Loppuun muutama uutuuslevy kesto 4 min 50 sek

Tässä kaikki. Kahden viikon kuluttua palaillaan netissä.

1 kommenttia

Sanojen merkitykset muuttuvat. Mutta perinteisessä merkityksessään eetteri tarkoittaa radiosignaalin etenemisalustaa ilmassa. Eli kun Kimmoliisa ei enää ole radioaalloilla kuultavissa, se nimenomaan on poistunut eetteristä. Tosin, jos sitä kuunnellaan matkapuhelimella tai wlanin kautta yhteyden saavalla tietokoneella, sitten jakeluketjussa on vielä pieni pätkä eetteriäkin.

Nettiradio on lankajakelua, noin poikkeuksin.

Nettiradio voi olla halvempaa pientoiminnassa, mutta laajoissa mitoissa se voi olla kamalan kallista. Radiotoiminnassa yleisöä voi olla sata tai satatuhatta, ja kustannus lähettäjälle sama. Nettijakelussa muodostetaan yhteys jokaiselle erikseen ja useimmiten radiotoimija maksaa yhteyskulut. Tämä on johtanut kamaliin tilanteisiin, ääritapauksena Euroviisut, jossa mentiin joskkus järjestäjien maksukyvyn rajoille. Pannaankos tukkoon mennyt lähetys kuntoon lisäkapasiteetilla..joka nyt maksaa tässä näin paljon.. Noita tukkeutumisongelmia ei Kimmoliisalla kuitenkaan liene, jos KSL on edes jonkinlaisen puitemäärän hankkinut..