Vessaviihdettä

  • Uutinen
  • Sattumat
  • Juhani Viherlahti
  • 7

Pissaohjattu videopeli on Lontoossa uusin hitti herroille.

Lontoolaiseen baariin on asennettu pisuaareja, joiden yläpuolella on pieni videonäyttö mainoksille ja videopeleille. Videopelin tapahtumia voi ohjata virtsasuihkulla. Kun rakko on tyhjä: GAME OVER. Valittavana on muutama erilainen peli.

**********

Vaikka britit väittävätkin olevansa ensimmäisiä tämän sovelluksen kanssa, Japanissa on ehätetty kuitenkin jo aikaisemmin tekemään jotakin lähes samaa.

Japanilaisen pissavideopelin tarkoituksena on, että miehet kilpailevat kenellä on voimakkain, kauimmaksi yltävä ja tarkin suihku.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

***********

Nettikeskustelussa on jo ehditty vitsailla, että mitä näillä yrityksillä onkaan tarjolla naistenhuoneeseen vastaavaan tarkoitukseen. ;)

Videopeli pisuaarissa. Captive Median Videoklippi (2:07)
Japanilaisten pissavideopeli (0:31)
Naisillekin mahdollisuus kokeiluun. Videoklippi vuodelta 2002

7 kommenttia

Arvelin tätä uutista ensin pilaksi, mutta muutaman eri lähteen tarkistuksen jälkeen se vaikuttaa silti todelta.
Ensimmäisessä videossa humaltuneet ihmiset kommentoivat näkemäänsä huonohkoa tietokoneanimaatiota, josta on tuo kuvassa näkyvä kelmeän vihreä 3D-malli miestenvessasta. Kännissä kaikki näyttää paremmalta. Pissapeli on kuriositeetti, joka kyllä aluksi vetäisi asiakkaita. En ole kovin vakuuttunut, että oikeana tuotteena pissapeli olisi taloudellisesti kovin kannattava ravintolalle tai edes peliä valmistavalle yritykselle.

Mitäpä japanilaiset eivät keksisi. Pissapeli kuuluu lähinnä samaan joukkoon muiden japanilaisten lievästi sanottuna eriskummallisten ja turhien, mutta oudolla tavalla niin kiehtovien keksintöjen kanssa.