Malesian osavaltiot haluavat kiristää homofobisia lakeja

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Malesialaiset Pahangin ja Malaccan osavaltiot ovat kertoneet aikomuksistaan säätää uusia lakeja, jotka rankaisevat samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisistä seksisuhteista. Jo nykyään Malesian homot saavat kärsiä 20 vuoden vankeusrangaistuksista.

Malesian viranomaiset ovat kertoneet, että Pahangin ja Malaccan osavaltioissa saatetaan lähikuukausina voimaan uudet samaa sukupuolta olevien henkilöiden välisten suhteiden vastaiset lait.

”Homoseksuaalisuus on islamin vastaista. Miesten on katseltava naisia, ei toisia miehiä. Tämän takia emme halua länsimaiden edistämiä aktiviteetteja”, sanoi Malaccan hallituksen ministeri Mohamad Ali Rustam. Ministeri mukaan tässä ei muka ole kysymys ihmisoikeuksista. Rustam on kertonut osavaltion toimeenpanevan elimen saattavan voimaan homoseksuaalien vastaisten lakien kiristämisen, vaikka homosuhteista jo saa 20 vuoden vankeusrangaistuksen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uudet homofobiset lait eivät ainoastaan tuomitse homoja, vaan ketä tahansa, joka puolustaa sateenkaariväestön oikeuksia seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Tarkoituksena on estää kaikenlainen toiminta, jonka päämääränä on tasa-arvo.

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!