Hong Kongissa marssittiin viime lauantaina HLBT-oikeuksien puolesta.

  • Uutinen
  • Pride
  • Vermillion

Hong Kongissa marssittiin viime lauantaina HLBT-oikeuksien puolesta. Huffington Postin mukaan yli 2000-päinen paraati kertoo HLBT-väen ihmisoikeuksia puolustavan liikkeen maailmanlaajuisesta leviämisestä.


Tapahtuman pukukoodi oli ”seksikäs ja ulkona kaapista”, ja jotkut marssijat kantoivat peniksenmuotoisia pehmoleluja, sateenkaarilippuja ja julisteita joissa luki ”Queer is my power”(vapaasti käännettynä ”homous on voimani”), Lady Gagan hitin ”Born This Way” soidessa taustalla. Paraatin teema oli ”homokansan, rakkauden, tasa-arvon puolesta”


“Olemme täällä tänään, koska haluamme yhteisömme tieteävän keitä me olemme, ja ilmaisemaan toivomme etteivät he syrjisi HLBT-yhteisöä,” Kertoi Mic Au, 21-vuotias opiskelija Huffington Postin lähteelle. ”Toivon, että hallitus säätää lakeja jotka kieltäisivät homoseksuaalien syrjimisen töissä ja kouluissa.”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vaikka Hong Kong onkin pääsääntöisesti konservatiivinen asenteessaan HLBT-oikeuksia kohtaan, iso ryhmä aktivisteja Taiwanista ja Manner-Kiinasta osallistuivat myös tapahtumaan.

Huffington Postin Artikkeli

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!