Uutisia lentomatkojen maailmasta

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 1


Saksan superstar-tähti Mark Medlock voitti kisansa vuonna 2007. Hän oli avoimesti homo. Myöhemmin hän on joutunut julkisuuteen erilaisten välikohtausten takia. Tällä kertaa hän oli palaamassa New Orleansista Müncheniin, kun tuli pissahätä ja vessa oli varattuna. Mark riehui, huusi ja itki.

Vessa oli kiinni, koska eräs vanha rouva oli lyyhistynyt ja häntä hoivattiin vessan edustalla. Vessa lukittiin joksikin aikaa. Mark Medlock oli huutanut ja hakannut kuin pieni lapsi.

Keskusteluissa mietitään, luuliko Medlock vessaa cruising-alueeksi. Managerin suunnasta ei ole otettu tapahtumaan mitään kantaa. Se on kuitenkin varmaa, että Medlock rauhoitettiin ja Münchenissä oli vastassa turvallisuushenkilöstö. Bild-lehti raportoi asiasta.

*****


Perheitä kunnioittavan lentoyhtiön Southwestin matkustamossa pidetään huolta järjestyksestä ja hyvistä tavoista. Suuteleva lesbo- tai homopari ei ole tervetullut. Sen saivat kokea näyttelijä Leisha Hailey ja hänen kumppaninsa Camila Grey. Heidät poistettiin koneesta.

Leisha Haíley on L-Wordin näyttelijä. Twitterissä hän kertoi kokemuksiaan Southwest Airlinesin koneessa. He olivat matkalla Baltimoresta St. Louisiin, välilasku El Pasossa. Suudelma aiheutti ssen, että lentoemäntä tuli ja ohjasi pariskunnan ulos. "Olemme perheiden suosima lentoyhtiö. Suudelma on kielletty muiden matkustajien nähden". Pariskunta oli 21 kaupunkia käsittävällä matkalla rintasyövän vastaisessa kampanjassa.

Ulosheitetyt vaativat anteeksipyyntöä ja menetysten korvaamista. Lentoyhtiöstä kerrotaan asia toisin. Syynä ulosheittoon oli kovaääninen ja sopimaton meno. Erityisesti lapsiperheet olivat kyllästyneet. Lentoyhtiö ei syrji homoja ja lesboja.

Lentoyhtiö on ns, halpayhtiö ja sen turvallisuusasioihin on kiinnitetty huomiota. Nyt ei henkilökunta kuitenkaan aikaillut, kun pariskunta lensi ulos.

1 kommenttia

Jaaha. Muistuu tästä mieleen erään suomalaisen mediaihmisen elämänmyönteinen havainto siitä, että Suomen ja Saksan väliä ajaneiden LH:n Boeing 727-koneiden viimeisellä penkkirivillä saattoi mennä aika pitkällekin, ja siitäkin yli, jos ei ollut paljon matkustajia. Ainakaan LH:n ja PA:n B727:ssä ei ollut nimittäin takapään keittiötä, josta joku olisi kytännyt.. Tosin jomman kumman oli syytä pitää silmänsä auki. Konetyyppi kielii sen, että tuosta mielihyvästä on jo pitkä aika. EU:n melumääräykset häätivät B727:n Euroopan liikenteestä jo 90-luvulla.