Halvauskohtaus teki heterosta homon

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Englantilainen Chris Birch on vuoden 2005 jälkeen täydellisesti muuttunut. Tuolloin hän pelasi heterokaveriensa joukossa rugbya. Hän teki erään pelaajakaverinsa kanssa kuperkeikan, ja silloin iski valtava päänsärky. Kaikki meni mustaksi. Myöhemmin hän heräsi sairaalassa ja kaikki oli toisin. Hän oli ollut kihloissa naisen kanssa ja viettänyt iltoja pelien jälkeen kaveriseurassa, mutta kaikki näytti nyt toisenlaiselta.

Chris kertoo, mitä tunsi sairaalassa. Hän alkoi vihata kaikkea mennyttä elämäänsä. Daily Mirror on jututtanut Chris Birchiä. Hän ei enää tullut toimeen kavereidensa kanssa, hän vihasi urheilua ja pitkästyi pankkiiri-ammatissaan. Entiset ystävätkin huomaisivat muutoksen. Chrisistä oli tullut sarkastinen, ja mielenkiinnon kohteet olivat totaalisesti muuttuneet.

Eräänä päivänä hän tapasi discossa miehen, johon tunsi vetoa. Hän kertoo flirttailleensa miehen kanssa. Heistä tuli pari. Tunne oli sama kuin ennen tyttöjä kohtaan. Hän luopui pankkiiri-urastaan ja alkoi opiskella parturiksi. Se olisi luova ammatti. Mutta ennen aivohalvausta sellainen ei olisi missään nimessä kiinnostanut.

Nyt hänellä on oma parturisalonki ja 19-vuotias poikaystävä. Hän huolehtii paljon enemmän ulkonäöstään ja paino on laskenut monta kiloa. Hän sanoo olevansa onnellinen, vaikka suunnanmuutos olikin iso pulma omalle suvulle.

Neurologi selittää suuuntautumisen muuttumisen: aivohalvaus ehkä aktivoi ennen epäaktiivisen aivoalueen.

Summary: Koko aivokapasiteetti käyttöön!


Kuva Berliinin Olympiastadionilta. Hyvät herrat, tekisittekö kokeeksi yhden kuperkeikan!

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!