Berliinin vaalit 2011: Uusi puolue - vanhat ennakkoluulot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2

Berliinin maapäivävaaleihin on aikaa kaksi viikkoa. Puoluekartalle ilmestyi keväällä uusi puolue: BIG, jossa on mukana paljon maahanmuuttajia, mutta puolue ei halua leimautua muslimipuolueeksi. Sen sijaan koulujen opetussuunnitelmia vastaan on käyty avoimeen taisteluun.

BIG tarkoittaa "liittoutuma innovaatioiden ja oikeudenmukaisuuden puolesta" (Bündnisses für Innovation und Gerechtigkeit). Puolue ajaa tasa-arvoista koulutuspolitiikkaa, lasten suojelemista ja moninaisuutta. Puolue on jakanut lentolehtisiä, joissa varoitellaan: "Lapsia on suojeltava". Lehtisen mukaan Berliinin kouluihin on suunnitteilla oppiaine: Homoseksuaalisuus. Taustalla on osavaltion hallitus ja opetus alkaisi suunnitelmien mukaan ensimmäisenä kouluvuonna.

Puolueen kärkiehdokas Ismet Misirlioglu kertoo, että kasassa on jo 70 aktiivista puolueen jäsentä. Useimmilla on tausta Turkissa, joillakin Pakistanissa, Intiassa, Bangladeshissa tai Libanonissa. Torstai-iltana oli tv:ssä vaalikeskustelu, jossa olivat mukana pienet puolueet. BIG-puoluetta edusti saksalainen, joka on naimisssa turkkilaisen kanssa.

Puolueessa sanotaan, ettei tässä mitään homofobeja olla. Berliiniin senaatti on perustamassa homo-oppiainetta kouluihin. Näin on kertonut berliiniläinen iltapäivälehti kesäkuussa. Sitä vastaan taistellaan.

Todellisuudessa kouluissa on tulevaisuudessa saatavilla oppimateriaalia "erilaisten elämäntyylien hyväksyntään". Mukana ovat patchwork-perheet (tilkkutäkki- tai uusioperheet), yksinhuoltajaperheet, homoperheet, jne. jne.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

BIG-puolueen esitteessä kuvittellaan, millaista se homo-opetus olisi. Opetettaisiin, mikä on "pimeä huone" ja mitä on itsetyydytys (sitä harjoiteltaisiin pantomiimina). Homojärjestö LSVD pitää tällaista esitettä homovihamielisenä kiihotuksena.

Kaupungilla näkyy paljon BIG-puolueen vaalijulisteita. Puolueesta kerrotaan, että monet sosiaalidemokraatteihin kyllästyneet ovat lähteneet mukaan BIG-puolueeseen. Pian vaaleissa nähdään, tuleeko äänivyöry.

(Tagesspiegel)

2 kommenttia

  • 1 / 2
  • Hannu, Tre
  • 4.9.2011, 16.12
Uutisesta voi päätellä, että puolueen kannattajat ovat uskonnon myrkyttämiä ihmisiä. Heidän käsityksensä eivät perustu tosiasioihin vaan harhaluuloihin, jotka homovihamielinen uskonto syöttää. Valheet ja vihapuheet kuuluvat osana tällaisten yksilöiden arkeen.

Tämä islamilainen ryhmittymä BIG sai Nordrhein-Westfalenin (Saksan väkirikkain osavaltio, 18 milj. as.) maapäivävaaleissa viime vuonna 0,2 prosentin kannatuksen. Sen tarkoituksena on menestyä paremmin Berliinissä homovihan avulla. Siksi se levittää kaupungilla valheellista propagandaa.

Viime vuosina on vahvistunut käsitys, että katoliset, evankelikaalit, fundamentalistiprotestantit ja muslimit yhdistävät voimansa homoja vastaan. Ne tulevat vainoamaan meitä vuosikymmeniä.

Fundamentalistit, evankelikaalit, muslimit ja muut samantapaiset tahot pitävät vanhoja kertomuksia erehtymättöminä. En voi koskaan ymmärtää, miksi jotkut perustavat maailmankuvansa ja ihmiskäsityksensä satuihin. Tukholman Karoliinisen instituutin tutkimukset ovat osoittaneet, että ainakin osa kiihkouskovaisuudesta johtuu aivojen epänormaalista toiminnasta. -Missä lääke viipyy?