Applen toimitusjohtaja vaihtuu. Tehtävään nimitettiin Tim Cook

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Juhani Viherlahti
  • 2

Steve Jobs on ollut vakavasti sairas jo pitkään. Nyt hän ilmoitti erostaan toimitusjohtajan tehtävästä. Tilalle tulee operatiivinen johtaja Tim Cook, jonka tiedetään olevan homomies. OUT-lehti listasi hänet keväällä ykköseksi viidestäkymmenestä vaikutusvaltaisimmasta amerikkalaisesta homohenkilöstä.

Tim Cook on palvellut Applea kolmetoista vuotta. Häntä pidettiin selvänä Jobsin seuraajana. Jobs on myös selkeästi ilmaissut kannattavansa Cookia tähän tehtävään.

Cookia on kuvailtu ikuiseksi poikamieheksi. Joillakin tahoilla heräsi ajatus, että hän saattaisi olla todellisuudessa homomies. Kun Cookin tulevaisuus näytti johtavan Applen korkeimmalle pallille, jotkin tuntemattomat tahot paljastivat hänen seksuaalisen identiteettinsä. Cook on tunnettu varsinaisena työmyyränä, jolla ei ole ollut paljoa aikaa yksityiselämälle. Jos hänellä on parisuhde, se on pysynyt piilossa. On kerrottu, että hänen makunsa suuntautuu aasialaisiin miehiin.

Yhtiössä on puhuttu, että jos Cook päättää tulla julkisesti kaapista ulos, hänellä on yhtiön tuki. Häntä on jopa kehotettu tekemään niin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Lähde: Advocate ja GAWKER

GAWKER: Applen uusi pomo, vaikutusvaltaisin homomies Piilaaksossa

2 kommenttia