Italia: Homopapit jälleen kohun kohteena

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006

Poliisi pidätti heinäkuun lopulla 35-vuotiaan Diego Maria Caoggianon ja tämän kaverin, 30-vuotiaan Giuseppe Trementinon. Heidän kodistaan Bagnoli del Trignosta Etelä-Italian Molisen alueelta löytyi satoja yhteystietoja pappeihin. Tietokoneilla ja kännyköissä oli salaista videomateriaalia seksileikeistä kirkonmiesten kanssa.

Yleinen syyttäjä tutkii tapausta kiristämisenä. Molemmat miehet ovat facebookin, messengerin ja kännyköiden kautta uhanneet julkistaa pappien nimiä ja kuvia. Kaikki sai alkunsa siitä, että Giuseppe Trementino toimitti yhdelle papille paketin, mutta tämä pappi houkutteli paketin tuojan seksihommiin. Vaihdettiin puhelinnumeroita ja sovittiin lisää tapaamisia. Pappi joutui maksamaan seuralaiselleen säännöllisiä rahasummia ja lupasi kustantaa auton.

Toukokuussa pappi ilmoitti asiasta poliisille. Silloin Trementinolla oli jo käynnissä toinen afääri jonkin papin kanssa. Tämä toinen pappi oli ottanut Trementinon mukaansa Rooman matkalle ja maksanut matkat ja hotellin. Lisäksi pappi oli antanut 300 euroa alkoholiin, kondomeihin, liukasteisiin ja marihuanaan.

Näistä tapahtumista sai alkunsa isompikin kiristysjuttu. Trementino oli saanut netin kautta yhteyksiä moniin pappeihin. Kaikki halusivat seksiä ja eroottista hierontaa. Niihin aikoihin Trementino sai arviolta viisi yhteydenottoa päivässä eri papeilta.

Italialaiset papit ja yksi ranskalainen pappi joutuivat maksamaan suuria summia välttääkseen nimen tulon julkisuuteen. Joku maskoi jopa 10 000 euroa. Ilmeisesti varsinainen kiristäjä oli Trementinon 35-vuotias kaveri.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tutkinta on kesken eikä vielä tiedetä, paljonko uhriksi joutuneita pappeja on.

http://www.actup.org/forum/it/content/italia-almeno-100-i-preti-gay-mirati-da-ricattatori-di-facebook-5760/

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!