Stuttgart: Kansalaisliike syrjäytti maksulliset pojat

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006

Ranneliikkeessä käsiteltiin keväällä, millainen HLBTI-ihmisten tilanne on Stuttgartissa ja sitä ympäröivällä Baden-Württembergin osavaltion alueella. Jos homopari haluaa rekisteröityyn parisuhteeseen, monissa kunnissa rekisteröivä viranomainen on sama, joka rekisteröi autoja.

http://ranneliike.net/teema/stuttgart-ja-hlbti-ihmisten-oikeudet?srt=2&cid=1&aid=5334

Stuttgartissa on ollut kesto-ongelma: rautatieasema. Sille on suuniteltu uusi muoto: maanalainen superrautatieasema, joka rakennetaan nykyisen laajan rautatieaseman vieressä olevan puiston alle ja paikalle. Kansalaisliike on käynnistänyt suuren operaation tätä suunnitelmaa , Stuttgart-21, vastaan. Puistossa on telttoja ja infokioskeja suunnitelmaa vastaan. Kun puita aletaan kaataa, puut ovat täynnä vastustajia. Projektista ja sen vastustajista on hyvä artikkeli englanninkielisessä wikipediassa

http://en.wikipedia.org/wiki/Stuttgart_21

Stuttgart-21 on saanut aikaan yllättäviä sivuvaikutuksia. Asemalla maksullisten miesten määrä on romahtanut. Syynä on vastustajien telttaleiri. Prostituutiota selvittelevä poliisi kertoi ilopoikamääristä rautatieaseman ympäristössä. Rattopojat eivät pysty enää tapailemaan asiakkaitaan huomaamattomasti, koska alueelta ei löydy rauhallisia, varjoisia paikkoja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Järjestö, joka seuraa seksityöläisiä, on kertonut, että asemalla on n. 300-600 maksullista miestä. Lähes kaikki ovat alle 30-vuotiaita ja 80%:lla on maahanmuuttajatausta. Useimmat tulevat machokulttuureista: Etelä-Euroopasta ja Pohjois-Afrikasta. Monet heistä eivät ota vastaan katutyöntekijöiden tarjoamaa apua. Saksalaisessa yhteiskunanssa miesten prostituutio tunnetaan, mutta se on suuri tabu.

Myös muissa saksalaisissa kaupungeissa maksulliset pojat tulevat maahanmuuttajina. Monet heistä ovat heteroita. Keräämillään rahoilla he tukevat synnyinmaassaan olevia vanhempia ja sisaruksia.He ovat huonosti koulutettuja, eikä heillä ole mahdollisuuksia normaaleilla saksalaisilla työmarkkinoilla. Ainoa vaihtoehto on prostituutio.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!