Heterot seksuaalisen moniarvoisuuden puolesta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Chilen tärkeimpiin sosiaalisiin verkkoihin on perustettu uusi liike seksuaalisen moniarvoisuuden puolesta. Tarkoituksena on hakea heteroväestön tuki seksuaalivähemmistöjen tasa-arvolle.

Kaksi chileläistä sosiologian opiskelijaa on luonut maan tärkeimpiin sosiaalisiin verkkoihin aloitteen heteroseksuaalisen väestön tuen saamiseksi seksuaalivähemmistöjen tasa-arvon toteuttamiseksi. Opiskelijat, Maria José Barros ja Benjamin Gareca ovat julkaisseet Facebookissa ja Twitterissä kampanjansa, jonka tarkoituksena on saada heteroseksuaalinen väestö tulemaan tietoiseksi ohjelmasta nimeltään ”Heteroseksuaalit seksuaalisen moniarvoisuuden puolesta”.

Chileläinen sateenkaarijärjestö EL movimiento de Integración y Liberación Homosexual (Movilh) on onnitellut opiskelijoita heidän ponnisteluistaan tasa-arvon puolesta, ja todennut aloitteen olevan ”yhteisön uusi työsarka” sellaisten lakien säätämiseksi, jotka kunnioittavat kaikkien kansalaisten tasa-arvoa heidän seksuaaliseen suuntautumiseensa katsomatta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Aloitteeseensa viitaten opiskelijat ilmoittivat Facebookissa: ”Tämän sivun avulla tuemme syrjinnän vastaisia lakeja sekä ja siviililiitot ja sukupuolisen identiteetin hyväksyviä lakeja kaikille.”

Universo Gay (Espanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!