Englanti: Natsitervehdyksiä tehnyt paikallisjohtaja erotettiin Englannin kansallisesta puolueesta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • vaeltaja2006
  • 3

5.8.2011 Englannin BNP-puolueen paikallisjohtaja erotettiin

Chris Hurst erotettiin tänään englantilaisesta BNP-puolueesta, koska Sun-lehden mukaan hän innostui jakamaan natsitervehdyksiä ja Sieg heil -huutoja ruotsalaiselle laulutähdelle, Sagalle. Chris Hurst puolustautui: Olin vain joukon jatkona, tein kuten tuhannet muut paikalla olleet.

4.8.2011 Natsifestivaali Tonavan mutkassa

Syrjäisellä Veroce-nimisellä paikkakunnalla Unkarissa on maanantaista ensi sunnuntaihin koolla eurooppalainen natsitapahtuma. Englantilaisen Sun-lehden reportterit pääsivät soluttautumaan sisään huolimatta tarkasta valvonnasta. Tapahtumassa tervehditään natsitervehdyksin ja huudetaan Sieg heil -huutoja. Siellä on myös rompetori, josta saa natsiaiheisia t-paitoja, Hitlerin Mein Kampfia, rintamerkkejä ja kaikkea muuta aiheeseen liittyvää roinaa.

Sun-lehteä luonnollisesti kiinnosti Lontoon äärioikeistolaisen BNP-puolueen paikallisjohtaja Chris Hurst (22-v.), joka tervehti ruotsalaista Saga-laulutähteä natsitervehdyksin. Norjalainen massamurhaaja Breivik kommentoi manifestissaan kolmen sivun verran ruotsalaisen Sagan laulutekstejä. Sun-lehden valokuvat avaavat uuden mielikuvan BNP-puolueeseen, joka on yrittänyt luoda imagoa mainstream-puolueena.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sun-lehden valokuvista näkyy, millainen nykyään on uusnatsien kuvasto. Lehtijutussa ei viitata mihinkään gay-kysymyksiin, mutta t-paita, jossa on keskitysleirin portti, koskettaa tänään, kun on tullut tieto keskitysleirien viimeisen homouhrin kuolemasta.

Sunin artikkeli natsikokoontumisesta

3 kommenttia

  • 1 / 3
  • unkarilainen
  • 5.8.2011, 1.28
Euroopassa vuonna 2011. Tervetuloa!
Unkarilainen radioasema Szent Korona Rádio (Pyhän Kruunun Radio) lähettää koko viikon suoraa lähetystä natsifestivaalilta. Esim. tänään 5.8. on tuntien ajan ohjelmaa. Sama radioasema on kunnostautunut Budapestin Priden aikaan informoimalla priden vastustajien suunnitelmista. Tämän päivän ohjelma natsifestivaalilta: Péntek (08.05): ensin ohjelma radioaseman omalta lavalta, sitten kuningas Atillan lavalta.

http://szentkoronaradio.com/radio/2011_08_01_iden-is-eloben-a-magyar-szigetrol