Homotalo aiheuttaa mieliharmia

  • Uutinen
  • Sattumat
  • vaeltaja2006
  • 12

Kaksplussan keskusteluketju homotalosta on rattoisaa luettavaa. "Teija" oli kevällä ostanut romanttisen talon, jossa pariskunta oli elänyt 50 vuotta. Myyjä kehui taloa tämän romanttisen rakkaustarinan avulla. Nyt on paljastunut, että talossa asuivat Hans ja Oscar. Kun "Teija" ihmetteli, mitä talolle pitäisi tehdä ja voiko kaupan purkaa, muut keskustelijat lähtivät mukaan monenlaisilla uusilla ideoilla.

Ensimmäinen kommentti: "Haluatteko siis heterotalon?" Seuraava ehdottaa homosaneerausta. Jos aviomies alkaa juosta kaksilahkeisten perässä, asunnossa yhä pesii homoitiöitä. Yksi keskustelija ehdottaa yhteydenottoa seurakuntaan. Ehkä talon voisi eheyttää kuntoon. "Hiluri" ehdottaa, että homokoira käy haistelemassa, onko siellä todella homoiltu.

Yksi keskustelija on huolissaan lapsista. Jos lapset alkavat oirehtia, niin eheytys tai muutto pois. Homoitiöillä voi olla pitkäaikaisia vaikutuksia lasten elämään. Yksi lukija varoittaa. Älkää käyttäkö takaovea.

Yksi remonttireiska epäilee, että kyseessä on nk. piilohomotalo, josta homoutta ei näy päälle päin. Keittiössä ja varastoissa kaappeihin on saattanut pesiytyä kaappihomo.

Päivässä on tullut yli sata ohjetta.

http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/2005948-meidat-huijattiin-ostamaan-homotalo-voimmeko-purkaa-kaupan/

12 kommenttia

Tämä on mahtavin juttu aikoihin. Ihan pakko pistää laajaan kiertoon.
Taisi aihe olla superkiinnostava. Palvelin meni näköjään nurin.